Nereden aldıysan orayla görüşArkadaşlar koltuk takımımı aldığım mağazayı tüketici hakem heyetine vericem fatura numarası ve tarihi istiyor elimde yok nasıl bulabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga yok mu hiç bilen
onlarda bizi rahatça şikayet edin diye verecekler mi olabilirNereden aldıysan orayla görüş
Vermek zorunda hocamonlarda bizi rahatça şikayet edin diye verecekler mi olabilir
Dijital sliplere bak orada var. Bulamazsan müşteri hizmetleriyle konuş.Arkadaşlar koltuk takımımı aldığım mağazayı tüketici hakem heyetine vericem fatura numarası ve tarihi istiyor elimde yok nasıl bulabilirim
aga yok mu hiç bilen
Bellona bayisiNereden satın aldın?
Bende onu düşündüm işte aramak istemedimonlarda bizi rahatça şikayet edin diye verecekler mi olabilir
Ora nere hocam hiç bilgim yok nereye giricemDijital sliplere bak orada var. Bulamazsan müşteri hizmetleriyle konuş.
Alırken vermediler mi siz mi kaybettiniz, alırken vermedilerse bu suç olarak geçmesi lazım çünkü. Bayiden isterseniz vermeleri lazım ama biraz zaman alabilirArkadaşlar koltuk takımımı aldığım mağazayı tüketici hakem heyetine vericem fatura numarası ve tarihi istiyor elimde yok nasıl bulabilirim
aga yok mu hiç bilen
Bankacılık uygullamasında.Ora nere hocam hiç bilgim yok nereye giricem
Bayiden aldıysan birebir zarf içinde veriyorlar.
Bizden çünkü 2 ay önce aldık Bellona'dan elden verdiler.
Verdiler ama hani bu irsaliye gibi sarı kağıt olurya kopya kağıdı orjinalin altına konur ondan vermişti sadece altında imzalar vardı o kadar fatura verildi mi hatırlamıyorum ama şuanda evi aradım taradım sarı kağıdıda bulamadımAlırken vermediler mi siz mi kaybettiniz, alırken vermedilerse bu suç olarak geçmesi lazım çünkü. Bayiden isterseniz vermeleri lazım ama biraz zaman alabilir
Paranın çekildiği hesaptan bahsediyorsanız babamdan çektiğimiz için şuan alamam ondanBankacılık uygullamasında.
Sarı kağıt dediğin şey teslim edildiğini gösteren kağıt o işe yaramaz.Verdiler ama hani bu irsaliye gibi sarı kağıt olurya kopya kağıdı orjinalin altına konur ondan vermişti sadece altında imzalar vardı o kadar fatura verildi mi hatırlamıyorum ama şuanda evi aradım taradım sarı kağıdıda bulamadım
Paranın çekildiği hesaptan bahsediyorsanız babamdan çektiğimiz için şuan alamam ondan
İstiyelim bakalım büyük ihtimalle verir yani inşallahSarı kağıt dediğin şey teslim edildiğini gösteren kağıt o işe yaramaz.
sen aldığın bayi ara iste THH gideceğini söyleme tabii.
Baştan hata yapmışın fatura olmadan teslim almaman gerekirdi.
Üründe sorun olsa ne zaman aldğını kanıtlayamayacaksın.