- Konu Sahibi Konu Sahibi
An itibariyle https://www.gittigidiyor.com/bilgis...hd-10bit-freesync-space-monitor_pdp_568482219
bu monitörü almış bulunmaktayım
bu monitörü almış bulunmaktayım
allah kitap aşkına oyun oynarken o minnacık ölü pixeli nerden goruyorunda aklına takılıyor ciddenDostum gözlerine yazık, oyun oynarken bile o ölü piksellere takılıyorum.
Sıkıntısız ürün almanı öneririm.
Hiç sahip olmadın sanırım, odak sorunum var ve çok rahat takılıyorallah kitap aşkına oyun oynarken o minnacık ölü pixeli nerden goruyorunda aklına takılıyor cidden
kesinlkle almayın ölü pixel büyüyebilir iade edin veya ürünü değitirinSoru basit. 1-3 adet ölü pixel oynanış esnasında vs. çok önemli mi? Çok farkedilir mi?
vg279qm - lg 27GL850-B - msı 2k 144hz monutorlerinden bikaç tanesini deneyimledim lütfen monutor kısmından baya monutor sahip oldum :dHiç sahip olmadın sanırım, odak sorunum var ve çok rahat takılıyor
2K monitörleri deneyimlemedim çünkü gereksiz buluyorum, ölü pikselli ya da normal olarak AOC'un 24G2U - C24G1 Viewsonic'in XG2405 - MSI Optix G241VC monitörlerinde 3-4 aydan fazla vakit geçirdim. Asus'un ise 144HZ 2 monitörünü F/P kategorisinde zaten öneriyorum ve 1-1.5 ay kullandım Ölü piksel sorunlu 2. el 1080P monitörler de geldi onlarla oyun deneyimini de yaşadım ve oynamayamıyordum.vg279qm - lg 27GL850-B - msı 2k 144hz monutorlerinden bikaç tanesini deneyimledim lütfen monutor kısmından baya monutor sahip oldum :d
Neden gereksiz sence :/2K monitörleri deneyimlemedim çünkü gereksiz buluyorum, ölü pikselli ya da normal olarak AOC'un 24G2U - C24G1 Viewsonic'in XG2405 - MSI Optix G241VC monitörlerinde 3-4 aydan fazla vakit geçirdim. Asus'un ise 144HZ 2 monitörünü F/P kategorisinde zaten öneriyorum ve 1-1.5 ay kullandım Ölü piksel sorunlu 2. el 1080P monitörler de geldi onlarla oyun deneyimini de yaşadım ve oynamayamıyordum.