Tarık Krdrl
80+
Oldum olası Jahrein'i hiç sevemedim. Çok boş biri.
Rezbeyler olay nedir?
Jahreini orta severim.sizce kim haklı
harbi olay ne ve jahrein niye herkesle gündem oluyor?
savaş hocanın din ile ilgili konuşması (eski videosunda) jahreinin bunu izlemesi tabi sen neden konuşuyorsun sen git kas yap (sen sadece kas yap kas konuş ben her konuda konuşurum sen kaslı (malsın demeye getiriyor) sen konuşma diyor) sonra savaş hoca da buna cevap veriyor konuşurum ben şu eğitimi aldım uluslararası şirketlerim var vs. sen koltukta oturup laf yapıyorsun vs diyor (video yu izlemenizi öneririm benim anladığım bunlar) sonra jahoda savaş hocaya ifşalıycam sen gay sin vs diyor sonra savas hoca kendimi ifşalıyorum diye video çekti şimdi ise jahreine karşı video hazırlıyorbeyler olay nedir?
kasla kafayı bozmus denemez bence çünkü adamın uzmanlık alanlarından birisi (birde şunu söylemek isterimhiç spor yaptınmı bir zaman sonra bağımlılık yapıyor bunuda bilmeni isterim). jahreini çok takip edemem karşıma her zaman birine sallamış olarak çıkıyor bunu sebebi ne biliyormusunJahreini orta severim.
Savaş cebeciye baktığımda habire kasla kafayı bozmuş birisini görüyorum.
Neyse konu bu değil fikirlerimdi bunlar.
Açııkçası ne savaş cebeci ne jahrein haklı iki tarafın da haksızlıkları var
Jahrein eskiden fazla sallıyordu kabul ediyorum ancak son zamanlarda değişti gibi.savaş hocanın din ile ilgili konuşması (eski videosunda) jahreinin bunu izlemesi tabi sen neden konuşuyorsun sen git kas yap (sen sadece kas yap kas konuş ben her konuda konuşurum sen kaslı (malsın demeye getiriyor) sen konuşma diyor) sonra savaş hoca da buna cevap veriyor konuşurum ben şu eğitimi aldım uluslararası şirketlerim var vs. sen koltukta oturup laf yapıyorsun vs diyor (video yu izlemenizi öneririm benim anladığım bunlar) sonra jahoda savaş hocaya ifşalıycam sen gay sin vs diyor sonra savas hoca kendimi ifşalıyorum diye video çekti şimdi ise jahreine karşı video hazırlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasla kafayı bozmus denemez bence çünkü adamın uzmanlık alanlarından birisi (birde şunu söylemek isterimhiç spor yaptınmı bir zaman sonra bağımlılık yapıyor bunuda bilmeni isterim). jahreini çok takip edemem karşıma her zaman birine sallamış olarak çıkıyor bunu sebebi ne biliyormusun
saol hocamsavaş hocanın din ile ilgili konuşması (eski videosunda) jahreinin bunu izlemesi tabi sen neden konuşuyorsun sen git kas yap (sen sadece kas yap kas konuş ben her konuda konuşurum sen kaslı (malsın demeye getiriyor) sen konuşma diyor) sonra savaş hoca da buna cevap veriyor konuşurum ben şu eğitimi aldım uluslararası şirketlerim var vs. sen koltukta oturup laf yapıyorsun vs diyor (video yu izlemenizi öneririm benim anladığım bunlar) sonra jahoda savaş hocaya ifşalıycam sen gay sin vs diyor sonra savas hoca kendimi ifşalıyorum diye video çekti şimdi ise jahreine karşı video hazırlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasla kafayı bozmus denemez bence çünkü adamın uzmanlık alanlarından birisi (birde şunu söylemek isterimhiç spor yaptınmı bir zaman sonra bağımlılık yapıyor bunuda bilmeni isterim). jahreini çok takip edemem karşıma her zaman birine sallamış olarak çıkıyor bunu sebebi ne biliyormusun