Savaş Stratejisini En Beğendiğiniz Asker

Konuşması kolay. Tüm dünyayı karşısına alan kaç adam sayabilirsin? İnan ki ellerine geçmektense sende onu tercih ederdin.
Peki neden polonya? Günahlarını neydi?

Taktikleri iyi olsa intihar etmezdi.
Adam bazı yerlerde hata yaptı mesela karşısına tüm dünyayı aldı. Rusya da kış olmasa Rusyayı hızlıca kuşatıp ardından Amerika geldiğinde Amerikayı halletseydi adamı herkes kahraman olarak ilan ederdi.

Zalim acımasız bir adam ne beklersin başka

Taktikleri kötü olsa işgal etmeyi bırak ülkesini kalkındıramazdı bile.
tarihte bir çok yaptığı hata var kanka hemde çok taktiksel hatası var sırf sabırsızlığı ve kendini üstün görmesi sebebei ile berlini işgal edilecek duruma geliyor savaş almanların leyhine sürerken artı olarak devleti kalkındırdı ama nasıl kalkındırdı onu bir araştırmanı öneririm

Savaşmayın sevişin. -Amerikan Hippileri
indir.jpg

Peki neden polonya? Günahlarını neydi?
Günahları olması gerekmiyor, adamın kendi fikirleri vardı ve bu düşünce yapısıyla herkese savaş ilan etti. Savaş stratejisi savaş içerisinde yapılan hamlelere verilen addır. Polonya ile savaşa girmeseydi, zaten ortada bir savaş stratejisi olmazdı.

Günahları olması gerekmiyor, adamın kendi fikirleri vardı ve bu düşünce yapısıyla herkese savaş ilan etti. Savaş stratejisi savaş içerisinde yapılan hamlelere verilen addır. Polonya ile savaşa girmeseydi, zaten ortada bir savaş stratejisi olmazdı.
Demi , gidin masum çocukları gaz odalarına kapatın türlü türlü işkenceler edin, manyak faşistin tekiydi.

Ayrıca Polonya'nın o dönem uyguladıkları politikaları detaylı şekilde incelememiş olsam da, şu anki nüfus arttırma politikaları vs. gerçekten rezalet. Zaten bu yüzden sürekli olarak halk protesto ile sokaklara dökülüyor. Şu anki durumdan görüldüğü üzere, Hitler olmasa da Polonya halkı bir şekilde kendini yok edecek bir lider bulurmuş.

Arkadaşlar Savaş Stratejisini Bakın altını çiziyorum savaşta sadece Savaş Stratejisini en beğendiğiniz Asker kimdir?

Benim En Beğendiğim Hitler
Hitler hırsına yenik düştü askeri anlamda kesinlikle Mustafa Kemal Atatürk biraz daha yaşasayı musul ve kerküğü alabileceğini düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,835
Üyeler
183,472
Son üye
evrennc
Geri