yani hangisi savaşı kazandırır hangisi olmazsa olmaz gibi düşün. Bize kılıç geldi ve bilgiden daha önemli olduğunu savunmam gerekiyorBilgiden kastın nedir?
Tamam işte bende onu soruyorum sana. Bilgiden kastın savaş tecrübesi mi akıl mı?yani hangisi savaşı kazandırır hangisi olmazsa olmaz gibi düşün. Bize kılıç geldi ve bilgiden daha önemli olduğunu savunmam gerekiyor
doğru söylüyorsun sınıyorlar. güzel argüman teşekkürlerUstam seni sınıyorlar bunu atlatırsan ya harbi münazaracı olursun ya da seni atmak için ellerinden geleni yapıyolar
Konuya gelirsek bilgi sadece bilgidir bilgiyi kullanacağın bir madde olmalı ama kılıç öyle değil hiçbir şey bilmeyen bir adamın bile elinde her şeyi yapabilir
ADIHAOSDHASOIUDHADHADA eyvallah bu daha olası bi argüman.Alıntıyı görüntüle
bunu koy kabul ederler.
Eğer bilgiyi maddeyle eşleştirmeye çalışırlarsa bu bilginin tek bir işe yaramadığının göstergesidirdoğru söylüyorsun sınıyorlar. güzel argüman teşekkürler
O zaman bol şans dostum. Çünkü savaş taktik ve strateji ile kazanılır.tecrübe değil taktik , strateji vs.
evet evet kesinlikle. başka argümana sahip misin ?Eğer bilgiyi maddeyle eşleştirmeye çalışırlarsa bu bilginin tek bir işe yaramadığının göstergesidir
Kılıç öyle değil kelle alır bilgi uçar gider
olay kılıcı haklı çıkarmak değil. kılıcı bilgiyi savunanlara göre daha iyi savunmakO zaman bol şans dostum. Çünkü savaş taktik ve strateji ile kazanılır.
açıklar mısın ?Her şartta kılıç.