Neler Yeni

sayılsalcının tyt fen çalışması zorunlu mu

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Görkem çetinkaya
Arkadaşlar ben tyt de fene çalışmadım ve çalışmamın karşılığını alacağımı düşünmüyrum çünkü onca saat fizik çalışıp 7 soru yapıyorsun ve 7/7 yapmak da çok zor. Sadace ayt için tyt fen bilmek şart mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ayşegül Hale
Tyt sınavında bütün soruların puanlari ayni,ama çözerseniz sıralamanızı kesinlikle etkileyecektir,hiç çalişmak istemiyorsaniz bile genelde derslerin başında ve sonunda bulunan sözel konulara göz atabilirsiniz.

Rulep

80+ Gold
tyt fizikle ayt fizikle pek bir alakası yok ama kimya için aynısını söyleyemeyeceğim bilmeniz gerekiyor

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Görkem çetinkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tyt sınavında bütün soruların puanlari ayni,ama çözerseniz sıralamanızı kesinlikle etkileyecektir,hiç çalişmak istemiyorsaniz bile genelde derslerin başında ve sonunda bulunan sözel konulara göz atabilirsiniz.
ayt için önemli ise mecbur ama bence vakit kaybı sadece çıkan konulara çalışırım yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tyt fizikle ayt fizikle pek bir alakası yok ama kimya için aynısını söyleyemeyeceğim bilmeniz gerekiyor
sağ ol dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Tarık Emir
Arkadaşlar ben tyt de fene çalışmadım ve çalışmamın karşılığını alacağımı düşünmüyrum çünkü onca saat fizik çalışıp 7 soru yapıyorsun ve 7/7 yapmak da çok zor. Sadace ayt için tyt fen bilmek şart mı?
Hedefiniz yüksekse kesinlikle önemli

Megan

80+ Silver
Sınav zorluğu belirler önemini. Tyt çok kolay ayt zor olursa senin avantajına olur. Çünkü öyle fazla etkilemez

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
ona çalışmiyim 7 soru çıkıyor diye çalışmayacaksan çalışmamalısın bence 1 soru da 1 sorudur ama kendi kararın stratejin farklı olabilir bilemiyorjm

KAANT10X

80+ Bronze
Üstteki arkadaslarin dediği gibi nasıl bir yöntem izliyorsanız ona göre soru elemek size kalmış ama yks bir sorunun büyük farklar atmanıza açık bir sınav benim onerim konu ya da soru elemeyin.
Konuya gelirsek Ayt Kimya için kesinlikle Tyt kimya bilinmeli yani bütün konuları önemli direkt bağlantılı olan olmayabilir ama yüzde 70 direkt devamı niteliğinde.
Fizik için kesinlikle kuvvethareket isgucenerji elektrikvemanyetizma konuları bilinmeli ayrıca 9un başında verilen vektorler konusu önem taşıyor.
Biyoloji de 9 un başında ki iki konu Biyoloji bilimi ve Organik maddeler çok önemli hücre unitesinede bakılmasını tavsiye ediyorum.

"thorxium"

80+ Bronze
Dediğin Şey Gibi Değilmi Çarpanlara Ayırma Bilmiyorum Ama İkinci Dereceden Denklemleri Çözermiyim,
Seni Bilmem Ama Çok Saçma,
TYT Fen Zor Değil Sen Ayt Yapıp Tyt Yapamıyorsan Helal Güzel Yetenek Ne Diyim.

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Cihan Mert Karagöz
Yeteri kadar hızlıysan sınav içerisinde BÜTÜN sorulara bakıyorsun haliyle ne kadarını biliyorsan o kadar artıdır sana ayrıca ben Türkçe sosyal ondan sonra fen çözüp matematiğe geometriden giriyordum baya rahat oluyor yani geometriden 7 net çıkarıyodum ama

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Kesinlikle zorunlu. Kimyada da şöyle bir şey var. 11-12 konuları tytye bağlı.

Top Bottom