Neler Yeni

sayılsalcının tyt fen çalışması zorunlu mu

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ben tyt de fene çalışmadım ve çalışmamın karşılığını alacağımı düşünmüyrum çünkü onca saat fizik çalışıp 7 soru yapıyorsun ve 7/7 yapmak da çok zor. Sadace ayt için tyt fen bilmek şart mı?
Şey demek gibi.
Sözelciyim edebiyat yapmasam olur mu gibi bir soru bu.
Sayısalcı adamın bana göre yapması gerek tyt'de de.
Ayrıca cidden şaka değil ama tyt fizik bazı konular hariç zor değil.
Eminim biraz görürseniz anlarsınız dediğimi.
Bi optik zorlarsa zorlar ki herkesi zorlar o kadar.
AYT Fen ise diyeceğim şeyler
Fizik için yarısı 11. sınıf yarısı 12 ve 12. sınıf konuları sadece ezber gibi bir şey bir yerden sonra.
Kimya zaten formül bilenin yaptığı bir ders
Biyoloji ise adamlar 2-3 yıldır sadece bilgin varsa hemen yapabileceğin yorumun bile fazla olmadığı bir ders ayt'de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğin Şey Gibi Değilmi Çarpanlara Ayırma Bilmiyorum Ama İkinci Dereceden Denklemleri Çözermiyim,
Seni Bilmem Ama Çok Saçma,
TYT Fen Zor Değil Sen Ayt Yapıp Tyt Yapamıyorsan Helal Güzel Yetenek Ne Diyim.
Matematikte temel şart.
Temel olmadan da olur ama çok uzar ki çok azı olur.
TYT bilgileri zaten sen matematiği ileri düzey olarak almayı seçmişsen yani 11. ve 12. sınıf matematiğini almayı seçmişsen zaten bir zahmet bilmek lazım temelden de olsa.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Arkadaşlar ben tyt de fene çalışmadım ve çalışmamın karşılığını alacağımı düşünmüyrum çünkü onca saat fizik çalışıp 7 soru yapıyorsun ve 7/7 yapmak da çok zor. Sadace ayt için tyt fen bilmek şart mı?
Eğer sayısal seçtiysen fen yapabilmen lazım mantıken ve konular bağlantılı oluyor

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
tyt kimya bilmek sart 9. sinif biyolojiyi bilsen iyi olur fizikte dalgalar konusunu bilsen yeter bence. Ama iyi bir siralama istiyorsan TYT'de hepsini bilmen gerek. TYT fizik kolay sayilir zaten. Biyoloji calismayabilirsin.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Görkem çetinkaya
tyt kimya bilmek sart 9. sinif biyolojiyi bilsen iyi olur fizikte dalgalar konusunu bilsen yeter bence. Ama iyi bir siralama istiyorsan TYT'de hepsini bilmen gerek. TYT fizik kolay sayilir zaten. Biyoloji calismayabilirsin.
Tyt fizik evet belki ama ezberim iyi değil biyo nasıl yapacağım onu düşünüyorum

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Tyt fizik evet belki ama ezberim iyi değil biyo nasıl yapacağım onu düşünüyorum
Hedefin yüksek değilse biyo çalışma. Çıkmış sorulara bak son 5-6 senede çıkan, onların konularına 1 hafta falan göz gezdirsen yeter. Aklında bir şeyler kalır 1-2 soru belki yaparsın.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
ayt fenine bağlı değil mi

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Görkem çetinkaya
bol soru çöz.
knk bilmediğin zaman da çözemiosun ki sürekli bakıyorsun e ne anlamı kalıyor o zaman?

Hedefin yüksek değilse biyo çalışma. Çıkmış sorulara bak son 5-6 senede çıkan, onların konularına 1 hafta falan göz gezdirsen yeter. Aklında bir şeyler kalır 1-2 soru belki yaparsın.
50k istiyorum

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
knk bilmediğin zaman da çözemiosun ki sürekli bakıyorsun e ne anlamı kalıyor o zaman?

50k istiyorum
AYT'ni iyi tutup TYT'ni +80 yaparsan yeterli hocam. Türkçede 30, matematikte 30, Sosyalde 13-16 arası, Fende ise 5-10 yapmaya çalış bence.

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A

50k istiyorum
konuyu öğren, ilk en basit konuları öğren, seviyene göre basit kaynak al, bol tekar yap basit soruları çözerek orta ve zor kaynağın da olsa aşama aşama öğrenirsin çok zor çıkmıyor zaten fende

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Görkem çetinkaya
Kesinlikle zorunlu. Kimyada da şöyle bir şey var. 11-12 konuları tytye bağlı.

AYT'ni iyi tutup TYT'ni +80 yaparsan yeterli hocam. Türkçede 30, matematikte 30, Sosyalde 13-16 arası, Fende ise 5-10 yapmaya çalış bence.
tyt mat konu olarak bitti türkçede iyi sosyal ve fen sıkıntı şuan tyt de mezunum geçen sene sosyalde 6 net fln yaptım bu sene az da olsa çalışırım umarım olur

konuyu öğren, ilk en basit konuları öğren, seviyene göre basit kaynak al, bol tekar yap basit soruları çözerek orta ve zor kaynağın da olsa aşama aşama öğrenirsin çok zor çıkmıyor zaten fende
sağ ol dostum deneyeceğim

Top Bottom