Başlık 'Modlar ilgilene bilirmiBu arkadaş tam olarak kendini ne sanıyor forumda konuşmadığım konular hakkında beni suçlamış ne yaşıyor anlamadım bi kuyruk acısı var
Sadece gevşek değil bu cümlelerin hepsi hakaretEngelle geç. Yöneticiden adını soy adını iste ya da IP'sini iste."gevşek" dediği için hakaret davası açabilirsin.
Engelmek çözüm değil ki adamlar 10 gün önce birbirini yedi bide üstüne bu olay oldu modlar hala bişey yapmıyorEngelle geç. Yöneticiden adını soy adını iste ya da IP'sini iste."gevşek" dediği için hakaret davası açabilirsin.
Başlık 'Modlar ilgilene bilirmi'
https://forum.donanimarsivi.com/konu/modlar-ilgilene-bilirmi.1168413/
Sayın Modlar Konuyu Kiteldiği için buraya attım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece gevşek değil bu cümlelerin hepsi hakaret
Engelle geç. Yöneticiden adını soy adını iste ya da IP'sini iste."gevşek" dediği için hakaret davası açabilirsin.
anana sövsem vb yapsam etsem cümleler tehtid ve hakarete giriyor hocam ve bu cümleleri herhangi bir olay oluşmadan bana söylüyor sadece avukatın söylediğini değil chat gpt gibi yapay zekalar da neyin tehdit neyin hakaret olduğunu tane tane ayıklayıp söylüyor ztn he bide bunu söyleyip bunları rahatlatmayın aaa bak bana bişey olmaz fln kafasına giriyor larBurada gevşekten başka hakaret içeren bir şey yok. Soru sordum der sıyrılır.![]()
anana sövsem vb yapsam etsem cümleler tehtid ve hakarete giriyor hocam ve bu cümleleri herhangi bir olay oluşmadan bana söylüyor sadece avukatın söylediğini değil chat gpt gibi yapay zekalar da neyin tehdit neyin hakaret olduğunu tane tane ayıklayıp söylüyor ztn he bide bunu söyleyip bunları rahatlatmayın aaa bak bana bişey olmaz fln kafasına giriyor lar
Belki bu sana ders olur??anana sövsem vb yapsam etsem cümleler tehtid ve hakarete giriyor hocam ve bu cümleleri herhangi bir olay oluşmadan bana söylüyor sadece avukatın söylediğini değil chat gpt gibi yapay zekalar da neyin tehdit neyin hakaret olduğunu tane tane ayıklayıp söylüyor ztn he bide bunu söyleyip bunları rahatlatmayın aaa bak bana bişey olmaz fln kafasına giriyor lar
Benlik bişey yok ki adam la bi muhabbetim yok ama gelip bana yazıyor modarötere yazıyorum kimse ilgilenmiyor tek çare var cimere yazıp erişim englli bizim millet çünkü karşı tarafa insan gibi davranmıyor gurubun son hali de ortadaYa kardeş ne dramaymış yeter artık yaw
Başlık 'Konu kilit'Ya kardeş ne dramaymış yeter artık yaw