Sayın moderatör bunlara artık bi dur diyin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

『MR』GHOST

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
239
Bu arkadaş tam olarak kendini ne sanıyor forumda konuşmadığım konular hakkında beni suçlamış ne yaşıyor anlamadım bi kuyruk acısı var

Ekler

• IMG_7261.webp
    IMG_7261.webp
    118.5 KB · Hit: 97
Bu arkadaş tam olarak kendini ne sanıyor forumda konuşmadığım konular hakkında beni suçlamış ne yaşıyor anlamadım bi kuyruk acısı var
Başlık 'Modlar ilgilene bilirmi 🤨'
https://forum.donanimarsivi.com/konu/modlar-ilgilene-bilirmi.1168413/

Sayın Modlar Konuyu Kiteldiği için buraya attım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Engelle geç. Yöneticiden adını soy adını iste ya da IP'sini iste."gevşek" dediği için hakaret davası açabilirsin.
Sadece gevşek değil bu cümlelerin hepsi hakaret

Engelle geç. Yöneticiden adını soy adını iste ya da IP'sini iste."gevşek" dediği için hakaret davası açabilirsin.
Engelmek çözüm değil ki adamlar 10 gün önce birbirini yedi bide üstüne bu olay oldu modlar hala bişey yapmıyor

Ekler

• IMG_7265.webp
    IMG_7265.webp
    44.5 KB · Hit: 33
Burada gevşekten başka hakaret içeren bir şey yok. Soru sordum der sıyrılır. :D
anana sövsem vb yapsam etsem cümleler tehtid ve hakarete giriyor hocam ve bu cümleleri herhangi bir olay oluşmadan bana söylüyor sadece avukatın söylediğini değil chat gpt gibi yapay zekalar da neyin tehdit neyin hakaret olduğunu tane tane ayıklayıp söylüyor ztn he bide bunu söyleyip bunları rahatlatmayın aaa bak bana bişey olmaz fln kafasına giriyor lar

anana sövsem vb yapsam etsem cümleler tehtid ve hakarete giriyor hocam ve bu cümleleri herhangi bir olay oluşmadan bana söylüyor sadece avukatın söylediğini değil chat gpt gibi yapay zekalar da neyin tehdit neyin hakaret olduğunu tane tane ayıklayıp söylüyor ztn he bide bunu söyleyip bunları rahatlatmayın aaa bak bana bişey olmaz fln kafasına giriyor lar

Belki bu sana ders olur??
Aile yapın böyle ???

Ya kardeş ne dramaymış yeter artık yaw
Benlik bişey yok ki adam la bi muhabbetim yok ama gelip bana yazıyor modarötere yazıyorum kimse ilgilenmiyor tek çare var cimere yazıp erişim englli bizim millet çünkü karşı tarafa insan gibi davranmıyor gurubun son hali de ortada

Ya kardeş ne dramaymış yeter artık yaw
Başlık 'Konu kilit'
https://forum.donanimarsivi.com/konu/konu-kilit.1168412/
Bide çok haklıymış gibi ben konu açtıktan sonra kendini savunmuş

Şahsi meseleleriniz sizi ilgilendirir foruma taşımayın.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri