Yardım Sayın Red Dead Redemption 2 fanları?

Reaksiyon skoru
42
Herkese merhabalar ve iyi forumlar sizlere birkaç sorum olacak malum bi süre önce rdr2 indirime girdi bende bundan dolayı aldım ve yaklaşık 3-4 saat oynadım ve aşırı sıkıldımm
Bu böyle bir oyun mu boşuna mı övülüyor yoksa ilerleyen zamanda mı açılacak şuanki düşüncem boşuna para vermiş gibiyim eğer sonradan açılacaksa kaç saat sonra açılır tahmini söylermisiniz

Başları bence de sıkıcıydı sonradan açılıyor hikayesi güzel zorla oyna hikayeyi de takip et pişman olmazsın

chapter 2 3 e gelınce acılıyor
İnşallah dediğin gibi olur yani şuanlık beni hiç sarmadı sorun bendemi anlamadım
Hani bi oyunda karaktere bağlanırsın gibi bir şey olurya karakter sensin gibi düşünürsün şuan o bile yok bende

Herkese merhabalar ve iyi forumlar sizlere birkaç sorum olacak malum bi süre önce rdr2 indirime girdi bende bundan dolayı aldım ve yaklaşık 3-4 saat oynadım ve aşırı sıkıldımm
Bu böyle bir oyun mu boşuna mı övülüyor yoksa ilerleyen zamanda mı açılacak şuanki düşüncem boşuna para vermiş gibiyim eğer sonradan açılacaksa kaç saat sonra açılır tahmini söylermisiniz
Oynamayı bırakma ve ilerle.

oyunda 400 saatim var ben hicbir zaman oyunun ilk basinin sikici olduguna katilmadim ama bunu soyleyen bir cogunluk var genelde bir iki chapter icinde oyunun acildigini soyluyorlar bana gore hepsi birbirinden mukemmel.

Başları bence de sıkıcıydı sonradan açılıyor hikayesi güzel zorla oyna hikayeyi de takip et pişman olmazsın
İnşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunda 400 saatim var ben hicbir zaman oyunun ilk basinin sikici olduguna katilmadim ama bunu soyleyen bir cogunluk var genelde bir iki chapter icinde oyunun acildigini soyluyorlar bana gore hepsi birbirinden mukemmel.
Adınızdan belli zaten hocam.

Kimisi sever kimisi sevmez sevmek ve oynamak zorunda değilsin

dünyanın degil evrenin en iyisi bu oyun 2 kere bitirdim oyun biraz agır yavas yavas acılıyor

Oyunun başında sıkılan oyuna layik değildir, arkadaş kesinlikle bu oyunu bırakıcak buraya yazıyorum. Oyunun başı zaten karaktere bağlıyor seni gerçek hayat gibi hissettiriyor.

Karlı alanı geçene kadar beni de sıktı aslında sıkmadı da yavaş ilerledi, şuanda 2.chapter geçtim sanki sarmaya başladı kervanları falan soyuyorum sarıyor hikayesini bittiricem bakalım , bir yandan açık dünya gibi dimi arkadaşlar?

dünyanın degil evrenin en iyisi bu oyun 2 kere bitirdim oyun biraz agır yavas yavas acılıyor
1738421467297.png

Geri