Neler Yeni

Yardım Sayın Red Dead Redemption 2 fanları?

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
efegulhan81
Herkese merhabalar ve iyi forumlar sizlere birkaç sorum olacak malum bi süre önce rdr2 indirime girdi bende bundan dolayı aldım ve yaklaşık 3-4 saat oynadım ve aşırı sıkıldımm
Bu böyle bir oyun mu boşuna mı övülüyor yoksa ilerleyen zamanda mı açılacak şuanki düşüncem boşuna para vermiş gibiyim eğer sonradan açılacaksa kaç saat sonra açılır tahmini söylermisiniz

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Emre Erkan Aydın
Başları bence de sıkıcıydı sonradan açılıyor hikayesi güzel zorla oyna hikayeyi de takip et pişman olmazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
efegulhan81
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
chapter 2 3 e gelınce acılıyor
İnşallah dediğin gibi olur yani şuanlık beni hiç sarmadı sorun bendemi anlamadım
Hani bi oyunda karaktere bağlanırsın gibi bir şey olurya karakter sensin gibi düşünürsün şuan o bile yok bende

ogrbz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
oğuzhab
Herkese merhabalar ve iyi forumlar sizlere birkaç sorum olacak malum bi süre önce rdr2 indirime girdi bende bundan dolayı aldım ve yaklaşık 3-4 saat oynadım ve aşırı sıkıldımm
Bu böyle bir oyun mu boşuna mı övülüyor yoksa ilerleyen zamanda mı açılacak şuanki düşüncem boşuna para vermiş gibiyim eğer sonradan açılacaksa kaç saat sonra açılır tahmini söylermisiniz
Oynamayı bırakma ve ilerle.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
oyunda 400 saatim var ben hicbir zaman oyunun ilk basinin sikici olduguna katilmadim ama bunu soyleyen bir cogunluk var genelde bir iki chapter icinde oyunun acildigini soyluyorlar bana gore hepsi birbirinden mukemmel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
efegulhan81
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başları bence de sıkıcıydı sonradan açılıyor hikayesi güzel zorla oyna hikayeyi de takip et pişman olmazsın
İnşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunda 400 saatim var ben hicbir zaman oyunun ilk basinin sikici olduguna katilmadim ama bunu soyleyen bir cogunluk var genelde bir iki chapter icinde oyunun acildigini soyluyorlar bana gore hepsi birbirinden mukemmel.
Adınızdan belli zaten hocam.

EnEsFc161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes
Kimisi sever kimisi sevmez sevmek ve oynamak zorunda değilsin

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Eymenarthur
dünyanın degil evrenin en iyisi bu oyun 2 kere bitirdim oyun biraz agır yavas yavas acılıyor

The Semih

80+ Gold
Oyunun başında sıkılan oyuna layik değildir, arkadaş kesinlikle bu oyunu bırakıcak buraya yazıyorum. Oyunun başı zaten karaktere bağlıyor seni gerçek hayat gibi hissettiriyor.

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Yüksel
Karlı alanı geçene kadar beni de sıktı aslında sıkmadı da yavaş ilerledi, şuanda 2.chapter geçtim sanki sarmaya başladı kervanları falan soyuyorum sarıyor hikayesini bittiricem bakalım , bir yandan açık dünya gibi dimi arkadaşlar?

bada4434

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Bayram Fırat
dünyanın degil evrenin en iyisi bu oyun 2 kere bitirdim oyun biraz agır yavas yavas acılıyor
1738421467297.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,333
Üyeler
166,738
Son üye