Fonksiyonlar.Çok çalışman lazım.
Hangi konularını görünce böyle bir kanıya vardın?
ilerde trigonometri göreceğini söylesekmi? acabaÇok çalışman lazım.
Hangi konularını görünce böyle bir kanıya vardın?
11 mat bence o kadar zor değil, lise içinde en hafiflerden biri bence, özellikle 12 matematiği daha zor.11 harici çok zor değil
Geçen sene ben de zorlanmıştım özel ders ile hallettim. İmkânın varsa özel ders alabilirsin. Yoksa youtubede tonla hoca var birinden olmazsa diğerinden anlamaya çalış.Fonksiyonlar.
Zor dostum.Küçüklükten beri mühendis olmak istiyordum fakat 10.sınıf matematiğini görünce bu hayalımın gerçekleşmeyeceğini düşünmeye başladım. Çevremdeki herkes sayısalın çok zor olduğunu söylüyor. Sayısal gerçekten zor mu?
Her sınıf önceki sınıfların bilgi birikimi üzerine inşa edildiğinden her sınıf zor gelir başta ama zor değil günde 10 11 de maks 3 4 saat çalışmayla ilk 20bine girmeyecek yks öğrencisi yok.Zor dostum.
10. Sınıf matematiği, 11 ve 12 matematiğiin yanında hiç bir şey değil bu arada.
Senin 11-12 ileri matematiği çok iyi yapman lazım.
Trigonometrinin başındayız gittikçe zorlaşıyorilerde trigonometri göreceğini söylesekmi? acaba
Maks 3-4 saat ile ilk 20binmi ?Düzenli çalışırsan aşırı kolay
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her sınıf önceki sınıfların bilgi birikimi üzerine inşa edildiğinden her sınıf zor gelir başta ama zor değil günde 10 11 de maks 3 4 saat çalışmayla ilk 20bine girmeyecek yks öğrencisi yok.
Bence ipin ucunu kaçırma derim . MAT katılmaya çalış.Trigonometrinin başındayız gittikçe zorlaşıyor
Ama çalışınca olmayacak cinsten değil.
ben 3-4 saat bile çalışmayarak 25 bin yaptım. 2016 girişliyim.zaten yeni müfredatta trigonometri türev integral gibi konular tıraşlanmış.en ağır kısımları çıkarılmış.matris falan da çıkarılmış.mevcut müfredat ağır değil yani. ygs de 37/1 lys de 43/5 matematik netim var.Maks 3-4 saat ile ilk 20binmi ?
Şaka yaptım de .PLZ
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence ipin ucunu kaçırma derim . MAT katılmaya çalış.