Neler Yeni

SayoDevice kullanan var mı? (Makro Klavye)

Thraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre
Merhaba ben 3d çizim yapan birisiyim ve fazla makro tuşları kullanıyorum. Klavyemden hariç, ufak bir makro klavye almak istiyorum. Aliexpreste gezerken minik ekranı olan bir klavye buldum markası SayoDevice.

Ancak bunu herkes Osu oynamak için alıyor. Ben ise hem ekranı hoşuma gittiği için gif felan koyarım hemde ses açıp kapatma ve tuşlarınada makro atamak istiyorum (örneğin kısa metinler yazmak gibi). Youtube'dan videolarına baktım makro yapan yok herkes tek tık mesela z x c gibi tuş atamaları yapmış. Uzun makrolar atayabiliyor muyuz?
Kullanan varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ayrıca artısı eksisinide yazabilirsiniz.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Merhaba ben 3d çizim yapan birisiyim ve fazla makro tuşları kullanıyorum. Klavyemden hariç, ufak bir makro klavye almak istiyorum. Aliexpreste gezerken minik ekranı olan bir klavye buldum markası SayoDevice.

Ancak bunu herkes Osu oynamak için alıyor. Ben ise hem ekranı hoşuma gittiği için gif felan koyarım hemde ses açıp kapatma ve tuşlarınada makro atamak istiyorum (örneğin kısa metinler yazmak gibi). Youtube'dan videolarına baktım makro yapan yok herkes tek tık mesela z x c gibi tuş atamaları yapmış. Uzun makrolar atayabiliyor muyuz?
Kullanan varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ayrıca artısı eksisinide yazabilirsiniz.
buna 600tl vermek yerine pro micro ve switch ile kendiniz de yapabilirsiniz istediğiniz kadar makro atayabilir istediğiniz kadar tuş eklersiniz

Thraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açıkcası çok vaktim olmuyor onunla uğraşmak istemiyorum ama evet bu da güzel bir fikir teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,246
Üyeler
168,271
Son üye
yusufyuce
Top Bottom