sepete eklenmiyor
amme hizmeti
Hocam bunu bir inceleyebilir misiniz? Müsait olduğunuzda.alınmaz btw kaplama tava kanser garantili
Hocam bunu tavsiye eder misiniz?alınmaz btw kaplama tava kanser garantili
hocam bundada silikon kaplama var sen her yemekte küçük küçük yiyosun tehlikeli bayaHocam bunu tavsiye eder misiniz?
Silikon nerede yazıyor ben göremedim de. Bir de kimyasal kaplama içermez yazıyor. Çelikten şaşmamak gerek sanırım. Peki bu çelik pişirici ürünler var onlar nasıldır mesela;hocam bundada silikon kaplama var sen her yemekte küçük küçük yiyosun tehlikeli baya
paslanmaz çelik (kaplamasız) ve demir döküm tavsiye ederim
paslanmaz çelik daha ekonomik demir döküm hem çok pahalı hem ağır çelikte doğru pişirirsen yapışmaz
bende düşünüyorum bunu iyi gibi duruyor incelemek lazımSilikon nerede yazıyor ben göremedim de. Bir de kimyasal kaplama içermez yazıyor. Çelikten şaşmamak gerek sanırım. Peki bu çelik pişirici ürünler var onlar nasıldır mesela;
Bu arada çok teşekkür ederim ilginiz için.
slikon dökme demir yazıyor malzemelerdeSilikon nerede yazıyor ben göremedim de. Bir de kimyasal kaplama içermez yazıyor. Çelikten şaşmamak gerek sanırım. Peki bu çelik pişirici ürünler var onlar nasıldır mesela;
Bu arada çok teşekkür ederim ilginiz için.