Scirocco vs Megane 4

Az yakacak ama güç olmayacak çok pahalı bir araba değilse ki 1.5dci inan öyle aşırı güçlü bir dizel motor değil.

Bilader 90 lardamıyız nası güç yok dizellerde :D.

Artık dizellerin hepsi turbolu ve güncel teknolojide ya aloo. Minimum 105HP şuan DCİ motorlar.

scirocco yu aile arabası olarak mı kullanacaksınız ? 301 den sonra 1+0 gelir
Evet aile arabası olarak düşünmek biraz zor olsada büyük bi aile değiliz yeteceğini düşünüyorum.
Post automatically merged:

Az yakacak ama güç olmayacak çok pahalı bir araba değilse ki 1.5dci inan öyle aşırı güçlü bir dizel motor değil.
Şehir içi yetmesi yeterli hem benzinli motor tecrübesi yok ailede alınmaz gözüyle bakılıyor.

Evet aile arabası olarak düşünmek biraz zor olsada büyük bi aile değiliz yeteceğini düşünüyorum.
büyük ihtimalle 9-10 yaşında olacak kmsi de 100k üstüdür. megane 20 model üstü 30-40km bulabilirsin. mantıklı olan scirocco almamak onun dışında her şey mantıklı sonradan pişman olursun

Bilader 90 lardamıyız nası güç yok dizellerde :D.

Artık dizellerin hepsi turbolu ve güncel teknolojide ya aloo. Minimum 105HP şuan DCİ motorlar.
Gel senle 1.4TSİ 150 BG scirocco ya binelim gazlayalım sonra inelim 1.5DCİ megan a binip gazlayalım.
Sonra bakalım güç hangisi daha güçlü gelecek.Adam ya scirocco ya megan diyor.
Birinde olan güç performans ötekinde yok birinde olan genişlik rahatlık ötekinde yok.

büyük ihtimalle 9-10 yaşında olacak kmsi de 100k üstüdür. megane 20 model üstü 30-40km bulabilirsin. mantıklı olan scirocco almamak onun dışında her şey mantıklı sonradan pişman olursun
Scirocco 2017 model kilometresi11binde ve sportline paket.

Aralarından Megane 4. Scirocco yerine tertemiz 1.4 TB giulietta alırsın.

Gel senle 1.4TSİ 150 BG scirocco ya binelim gazlayalım sonra inelim 1.5DCİ megan a binip gazlayalım.
Sonra bakalım güç hangisi daha güçlü gelecek.Adam ya scirocco ya megan diyor.
Birinde olan güç performans ötekinde yok birinde olan genişlik rahatlık ötekinde yok.
Kararsız kaldığım konuda dediğiniz gibi işte.

Post automatically merged:

Şehir içi yetmesi yeterli hem benzinli motor tecrübesi yok ailede alınmaz gözüyle bakılıyor.

Şimdi şöyle düşünelim mesela benim 4 kişilik ailemde totalde 2 araç var biri tek kapı scirocco gibi diğeri 4 kapı 301 gibi.

Ailen araçları aktif olarak nasıl kullanıyor ? Ona göre yeter yada yetmez diyebiliriz, belli bir seviyeye kadar her araç taşıma yapar. Birini bi yere bırakmak gerektimi tek kapı araçta 3 kişi toplamda binersin 4 kapıdada işte 5 kişiye kadar bindirirsin.

Çok fazla yük taşımıyor ve cümbür cemaat akraba taşımıyorsan al sciroccoyu devam.

Aralarından Megane 4. Scirocco yerine tertemiz 1.4 TB giulietta alırsın.

Alfa alıp ağrısız başına dert alsın :D. Alfa çok sorunlu demiyorum ama adam akıllı bakmak için tecrübe ve iyi usta çevresi lazım yoksa BMW den beter eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,952
Üyeler
190,838
Son üye
akguun
Geri