Scirocco vs Megane 4

Hocam abimin yaklasık 20 yıllık arkadaşı öyle bi yamuk yapacağını sanmıyorum sülalesiyle tanışığız.
orasını ben bilemem hocam. 1.1M ederi olan aracı 301 ile takas edip 880k değer biçmiş. sorunsuz dediği gibiyse alın gecin yarın 1.1M a satarsınız

orasını ben bilemem hocam. 1.1M ederi olan aracı 301 ile takas edip 880k değer biçmiş. sorunsuz dediği gibiyse alın gecin yarın 1.1M a satarsınız
Öylede hocam meganeda aklı kalıyor insanın megane açısından nasıldır sizce.

hayatım boyunca Scirocco almam ben :) dünyanın en korkunc arabası sahsen. ben kekoyum kroyum barzoyum dıye bagırıyor araba. kullanan kesimi belli. megane ekonomık acıdan cok daha mantıklı yarın öbürgün satarken direk satarsın arıza yapmaz yapsa ustası dolu parcası ucuz. daha az yakar. megane ekonomık olarak kral.

Bende de 2017 Megane 4 var. 1.5 dci icon paket sunroof yok ve ekran en büyüğü değil. Şu an 102K da araçtan memnunum, bakımdan bakıma gidiyorum. Sadece geçenlerde akü yeterince güç veremediğinden fren sistemi arızalı hatası aldım o kadar. Akü değişince sorun çözüldü. Yaklaşık 5 yıl oldu tek sorun bu.

Megane 1.5 dci Scirrocco 1.4TSİ 150 BG
megane daha az yakar dediğim gibi sana tavsiyem sciroccoya bulaşma wolswagen biraz hem parçası pahalı hem bir süre sonra servisten girdimi zor çıkıyor ama reanult hem ucuz hem hemen yapılabiliyor kolay bulunduğu için parçası hem, scirocco iki kapılı araba kötü oluyor inan bana kullandım 1ay kadar kullanmaz olaydım her şey sıkıntı birini bindiremiyorsun rezillik koltuğu indir çek bilmem ne bir keresinde annemi unutup gittim 😂

1.8 toyota da bakabilirsiniz aşıır az yakıyor içi dışı da güzel

Bende de 2017 Megane 4 var. 1.5 dci icon paket sunroof yok ve ekran en büyüğü değil. Şu an 102K da araçtan memnunum, bakımdan bakıma gidiyorum. Sadece geçenlerde akü yeterince güç veremediğinden fren sistemi arızalı hatası aldım o kadar. Akü değişince sorun çözüldü. Yaklaşık 5 yıl oldu tek sorun bu.
Bu arabada ekstralı en büyük ekran sunroof ve 17 jant var ilerleyen sürecte nasıl bir perfonmans sergiler araç bu arada 2018 model megane.

Bu arabada ekstralı en büyük ekran sunroof ve 17 jant var ilerleyen sürecte nasıl bir perfonmans sergiler araç bu arada 2018 model megane.
Şanssız değilsen ve bakımlarını zamanında yaparsan sanayiye uğrayacağını düşünmüyorum. İlerleyen süreçteki performansı derken neyi kastediyorsun?

Şanssız değilsen ve bakımlarını zamanında yaparsan sanayiye uğrayacağını düşünmüyorum. İlerleyen süreçteki performansı derken neyi kastediyorsun?
Gelecek yıllarda eski kalırmı teknolojik aksamında yürüründe bi sorun çıkar mı açısından sormuştum veya kaza falan olsa nasıl olur gibisinden.

Gelecek yıllarda eski kalırmı teknolojik aksamında yürüründe bi sorun çıkar mı açısından sormuştum veya kaza falan olsa nasıl olur gibisinden.
Dediğim gibi 5 yıl olacak yürüyeninde sorun yaşamadım. Bakımları aksatmadım. Kaza hiç yapmadım ona bir şey diyemem. Teknoloji olarak fiyatındaki araçlara göre eskimez ama genel teknoloji açısından şu an bile eski denilebilir.

Dediğim gibi 5 yıl olacak yürüyeninde sorun yaşamadım. Bakımları aksatmadım. Kaza hiç yapmadım ona bir şey diyemem. Teknoloji olarak fiyatındaki araçlara göre eskimez ama genel teknoloji açısından şu an bile eski denilebilir.
Son çare megane ozaman konuşup ne olacağına bakacağım nekadar scirocco tercih etsemde genel şartlar benzin fiyatinin gerçekliği can yakıyor.

Geri