Neler Yeni

Scooteri ( Benzinli motorlubisiklet ) kaç km daha kullanmalıyım

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Şuanda aktif olarak kuba space 50 kullanıyorum 4.000 km de daha öğrenmek için ne kadar daha kullanmalıyım vitesli motora geçmeyi de çok istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Yaşınız kaç?

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

Darkleave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Burak
Şuanda aktif olarak kuba space 50 kullanıyorum 4.000 km de daha öğrenmek için ne kadar daha kullanmalıyım vitesli motora geçmeyi de çok istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir
Canım kardeşim benim öncelikle acele etmemeni öneririm. Her acele işe şeytan karışır. Ben 25 yaşındayım 18de aldım hem araba hem motor ehliyetini. Senin gibi şanslı değildim sadece ehliyetim vardı benim. İstekli olman çok güzel bir şey ama kesinlikle acele etme. Motorda önemli olan vites atmak hızlı sürmek vs değildir. Vitesi atmayı öğrenmen 1 gün. Önemli olan senin motorda dengeyi sağlaman trafik kurallarına uyman kontrollü sürmen. Geri kalanın hiçbir önemi yok.

Ek olarakta 80ccye yükselt ancak, elinden geldiğince 2 kişi binme. 50ccler tek kişi için ve kısa mesafe için tasarlanmıştır.

abcdefg1234

80+ Silver
Bütçeniz ve a1 ehliyetiniz varsa herhangi bir 125 cc lik bir motora geçin derim.Vites ve debriyaja alışmanız max 1 hafta sürer.

40-50yle giden Skuter kullanarak vitesli motor için tecrübe edinemezsiniz. Trafik 40-50 giden skuter ve 100-120 gidebilen vitesli motor için farklı işleyecek. Birinde en sağdan ve diğer araçlardan yavaş biçimde yol alıyorsunuz.Diğer yandan + 100cc Vitesli motorlarda ise diğer araçlarla aynı hızlarda ve istediğiniz şeritten ilerleyebileceksiniz.Yani trafik işleyişi iki tarz için tamamen birbirinden farklı olacak.

Demem o ki vitesli motora geçmeden vitesli motor tecrübesi edinemezsiniz. Tabi bu benim düşüncem

CoNKeR

80+ Bronze
Bütçeniz ve a1 ehliyetiniz varsa herhangi bir 125 cc lik bir motora geçin derim.Vites ve debriyaja alışmanız max 1 hafta sürer.

40-50yle giden Skuter kullanarak vitesli motor için tecrübe edinemezsiniz. Trafik 40-50 giden skuter ve 100-120 gidebilen vitesli motor için farklı işleyecek. Birinde en sağdan ve diğer araçlardan yavaş biçimde yol alıyorsunuz.Diğer yandan + 100cc Vitesli motorlarda ise diğer araçlarla aynı hızlarda ve istediğiniz şeritten ilerleyebileceksiniz.Yani trafik işleyişi iki tarz için tamamen birbirinden farklı olacak.

Demem o ki vitesli motora geçmeden vitesli motor tecrübesi edinemezsiniz. Tabi bu benim düşüncem
Şükür gerçek bir motorcu yorumu..
Tamamen aynı düşüncedeyim. Trafik ile bir gidemeyen bir motor her zaman tehlikelidir ve bunu hep savunurum (hatta akan trafikten %10 daha hızlı gidemeyen bütün motorlar tehlikelidir, kalabalık bir otoban için 125, 150cc motorlar tehlikelidir örneği gibi) Bu yüzden 50cc motor ile trafiğin bir parçası olamazsın.

Top Bottom