yasincihann3735
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Abdullah abinin storysinde gördüm ve ikiside aynı fiyat (v6'nın mavi rengi 2.7k). Bi katakulli falan mı var ikiside aynı fiyat? Hangisini alayım?
Bu fiyat bende hiç inmiyor nasıl o indirimi yapıyoruz hocam?Ben v8 aldım iade ettim eline uygunluğuna bak ikisi de aynı şekil harici.
Anladım hocam teşekkürler, peki bu iyzico ile ödeme nasıl yapılıyor bilgin var mı? Ben indirimden yararlanamıyorum şu an.v6 v8 e göre büyük v6 daha çok claw ve palm tutuşa uygun
iyzicoyu indir kaydol kampanyalara katıl iyzico ile öde de hesaba bağlı olan tel noyu gir parolaparayı indir kaydol sanal kart oluştur parayı oraya at sanal kart ile ödemeyi yapAnladım hocam teşekkürler, peki bu iyzico ile ödeme nasıl yapılıyor bilgin var mı? Ben indirimden yararlanamıyorum şu an.
anladım hocam kimlik doğrulama yapmaya gerek var mı? Teşekkürler bu arada.iyzicoyu indir kaydol kampanyalara katıl iyzico ile öde de hesaba bağlı olan tel noyu gir parolaparayı indir kaydol sanal kart oluştur parayı oraya at sanal kart ile ödemeyi yap
Bu fiyat bende hiç inmiyor nasıl o indirimi yapıyoruz hocam?