Dostum eğer kalite ve XS-1 Flagsip istiyorsan GamingGen'de kampanyalarla 3600e falan X2 Crazylight alabilirsin.Hangisini tercih etmeliyim bütçem 3000-3500 arası
kanpanya derken şuan fiyatı 4.6k daDostum eğer kalite ve XS-1 Flagsip istiyorsan GamingGen'de kampanyalarla 3600e falan X2 Crazylight alabilirsin.
İyzico ve Parolaparadan bahsediyorum. Konusu bir sürü var oradan bakarak yapabilirsin. Ama yerinde olsam Pulsar almam. Xs-1'in hala çok incelemesi yok. Eğer wraith kampanyaya dahilse (yine bahsettiklerim) Waizowl Ogm Pro V2 alabilirisn.kanpanya derken şuan fiyatı 4.6k da
iyzico ve paralopara muhabbetini duydum baktım gerek duymuyorum antin kuntin işlere düz adamım bütcem max 3500 tl önerin için eywİyzico ve Parolaparadan bahsediyorum. Konusu bir sürü var oradan bakarak yapabilirsin. Ama yerinde olsam Pulsar almam. Xs-1'in hala çok incelemesi yok. Eğer wraith kampanyaya dahilse (yine bahsettiklerim) Waizowl Ogm Pro V2 alabilirisn.
O zaman Scyrox V8 ve V6 (hangisinin şeklini beğendiysen) al geç hocam en F/P onlar.iyzico ve paralopara muhabbetini duydum baktım gerek duymuyorum antin kuntin işlere düz adamım bütcem max 3500 tl önerin için eyw
V6 düşünüyordum büyük ihtimal onu alıp yapıştır geçerimO zaman Scyrox V8 ve V6 (hangisinin şeklini beğendiysen) al geç hocam en F/P onlar.