Scyrox V8 8K HZ Almak isteyenler için bilgi

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar https://gank.com.tr/ Türkiye distribütörü olmuş V8,V6 modellerini almak isteyenler sınırlı stok için en uygun fiyattan satıyorlar V8 sipariş ettim omron optik olması çok cezbediyor ve 1 hafta önce başka sitede daha yüksek fiyattan alacaktım iyiki bekledim şuan almak isterseniz stokları sınırlı şimdiden alın.

V6 kullaniyorum ve palm icin tavsiye etmem. Tamam guzel ama palm icin en ideal ergo mouselar gibi duruyo bence. Pulsar Xlite V3 aldim suan donusumlu kullaniyorum. Pulsar daha cekici geliyor bana acikcasi.

hocam siz bu sitenin sahibi misiniz çalışanı mı :D

gamingenden parolpara iyzico ile daha indirimli alın
daha önce kullandım kampanyayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam siz bu sitenin sahibi misiniz çalışanı mı :D
forumun bir amacıda diğer üyelerinde bilgilenmesini sağlamak değil mi ? ben ucuza alayım kimse almasın saklayalım bu bilgiyi diye mi düşünmem gerekirdi?

iyizco parolapara ile mouse yarı fiyatına geliyor gaminggende. o yüzden gereksiz bir paylaşım.

daha önce kullandım kampanyayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

forumun bir amacıda diğer üyelerinde bilgilenmesini sağlamak değil mi ? ben ucuza alayım kimse almasın saklayalım bu bilgiyi diye mi düşünmem gerekirdi?
yok hocam 13 mesajın var ve tamamı o siteyle alakalı ve farklı farklı zamanlarda

Sistemimi ordan dizdim o yüzden daha önce kullanan varsa konularını açtım indirim kuponlarını kullanırken hangisini almak mantıklı olur diye.
pahalıya dizmişsinizdir hocam o zaman pc ler kazıktı orda

Geri