Scyrox v8 mouse tekerleği sorunu

neura

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
145
Cs oynuyorum zıplamayı senelerdir mouse tekerleğinde kullanıyorum scyrox v8 de mouse tekerleğini 10 kere çevirince birinde zıplıyor sadece bu her oyun için geçerli mouse tekerleğini çevirdiğimde mouse bunu algılamıyor oyunlarımda utility atarken bhop yaparken çok sıkıntı yaşıyorum bunu nasıl çözebilirim

Cs oynuyorum zıplamayı senelerdir mouse tekerleğinde kullanıyorum scyrox v8 de mouse tekerleğini 10 kere çevirince birinde zıplıyor sadece bu her oyun için geçerli mouse tekerleğini çevirdiğimde mouse bunu algılamıyor oyunlarımda utility atarken bhop yaparken çok sıkıntı yaşıyorum bunu nasıl çözebilirim
Aynı sorunu ben de yaşadım. Hava tutmayı, devre temizleyici sıkmayı falan denedim ama işe yaramadı. En fazla 10 dakika idare ediyordu. Sonunda Wraith'e mail attım, servise göndermemi istediler ve encoder'ı değiştirdiler. En temizi servise yollamak.

1764224128935.webp

Aynı sorunu ben de yaşadım. Hava tutmayı, devre temizleyici sıkmayı falan denedim ama işe yaramadı. En fazla 10 dakika idare ediyordu. Sonunda Wraith'e mail attım, servise göndermemi istediler ve encoder'ı değiştirdiler. En temizi servise yollamak.

Alıntıyı görüntüle
Ben idefixden almıştım nasıl garantiye gönderebilirim

piyasada kronik tekerlek sorunlu çok mouse var. tek çözüm aldığın yer ile iletişime geçip servise göndermek.

onların vereceği anlaşmalı kargo koduyla göndereceğin için sorun olacağını sanmıyorum.
Teşekkür ederim umarım çözülür cs de performansım çok etkilendi bu mouse sorunu yüzünden şimdilik eski mouse u kullanmaya devam edicem(attack shark x3)

18 yaşından küçüğüm onlara kargo gönderebiliyor muyum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendilerine mail attım sipariş numaram ile birlikte bakalım ne zaman cevap verecekler
Bu akşam bi ihtimal, en geç yarın gün içi dönerler diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim umarım çözülür cs de performansım çok etkilendi bu mouse sorunu yüzünden şimdilik eski mouse u kullanmaya devam edicem(attack shark x3)
kullanım alışkanlığını baştan sona etkileyen bir sorun. umarım kısa süre içerisinde çözülür.

Geri