Scyrox V8 Polling Test

Reaksiyon skoru
2
Polling rate testi yapıyorum ortalama 2600'lerde çıkıyor. 8000 Hz de fare. Yazılım güncellemesini yaptım yine aynı. Testi internetten ve Razer'in uygulamasından yaptım sonuçlar aynı. Hızlı ve yavaş şekilde yuvarlak yapıyorum en fazla 6K'yı gördüm o da anlık. Ortalama 2600 hz. Mausun bozuk olma ihtimali var mı?

Fareyi destekleyen diğer ayarları devre dışı bırakmayı dene

ne demek istediğinizi anlamadım
1742977841133.png

Mesela driverinizdaki özellikler var, Angle snapping,Motion Sync gibi özellikler. Bunları kapatarak test etmeyi deneyin

Alıntıyı görüntüle
Mesela driverinizdaki özellikler var, Angle snapping,Motion Sync gibi özellikler. Bunları kapatarak test etmeyi deneyin
yine aynı bişey değişmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şey fark etim pc yi açar açmaz test ettiğimde 5500 hz lerde oluyor sonra düşüyor 8k ya yine ulaşmıyor ama.

yine aynı bişey değişmedi.

şey fark etim pc yi açar açmaz test ettiğimde 5500 hz lerde oluyor sonra düşüyor 8k ya yine ulaşmıyor ama.
İşlemci nedşr

İşlemci 8k hz kaldırmıyor olabilir

Aslında ucu ucuna kaldırabiliyor diye biliyorum 5600 ama bende de v6 modeli var 5600x işlemci var nerden test yaptığını söylersen bende akşam deneyip sonucu yazayım burdan 8k da bne 1k kullanıyorum yetiyor bu arada

Aslında ucu ucuna kaldırabiliyor diye biliyorum 5600 ama bende de v6 modeli var 5600x işlemci var nerden test yaptığını söylersen bende akşam deneyip sonucu yazayım burdan 8k da bne 1k kullanıyorum yetiyor bu arada
razer pooling test

1k yeterli zaten ama 8k diye alıp yaptığım testlerde 2600 hz vermesi canımı sıktı. minimum ryzen 5 3000 istiyor 8k hz için fazlasıyla yetiyor işlemci de.

razer pooling test

1k yeterli zaten ama 8k diye alıp yaptığım testlerde 2600 hz vermesi canımı sıktı. minimum ryzen 5 3000 istiyor 8k hz için fazlasıyla yetiyor işlemci de.
bilgisayarı ilk açtığımda 8 k ya yakın oldu daha demin yine denedim fakat 10 15 sn sonra eski haline geri dönüyor

razer pooling test

bilgisayarı ilk açtığımda 8 k ya yakın oldu daha demin yine denedim fakat 10 15 sn sonra eski haline geri dönüyor
Tamam eve geldim unutmazsam bakayım bi

Başka bilgisayarda denediğimde 8k değerini alabildim. Denediğim sistem benim sistemimden daha kötüydü. Neyden kaynaklanıyo olabilir?

Başka bilgisayarda denediğimde 8k değerini alabildim. Denediğim sistem benim sistemimden daha kötüydü. Neyden kaynaklanıyo olabilir?
bende 7822 aldı daha da uğraşmadım

sitesi üzerinden herşeyi bi kontrol et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,562
Üyeler
174,582
Son üye
only1enes
Geri