scyrox.com
BİR KABLO VAR İKİSİNİDE NASIL BAĞLAYIMUygulama güncellemeleri doğru tarayamıyor veya yüklemeyi başaramıyor. Uygulamayı sadece ayarları değiştirmek için kullan veya tamamen kaldırıp tarayıcı üzerinden ayarları yap. Yer imlerine eklersen unutmazsın.
Bağlantıdan V6 Update tool yükle.
Sonrasında hem dongle hem fareyi kablo ile bilgisayara bağla ve güncelle.
![]()
İndirmek
Biz oyun tutkunlarından oluşan bir grubuz. Amacımız uygun fiyata en üst düzey oyun ekipmanları üretmek ve her oyuncunun üst düzey ürünleri deneyimleme şansına sahip olmasını sağlamaktır.scyrox.com
BİR KABLO VAR İKİSİNİDE NASIL BAĞLAYIM
Arkadaşlar scyroxun uygulamasını indirin karşınıza mouse güncelleme uyarısı gelirse usb kasaya type c mouse ve dongle'ınız da aynı şekilde kasaya bağlı olsun daha sonra güncelleme kısmına gelerek oradan başlatın mouse bağlantısını kesmeyin güncelleme tamamlanacaktırUygulama güncellemeleri doğru tarayamıyor veya yüklemeyi başaramıyor. Uygulamayı sadece ayarları değiştirmek için kullan veya tamamen kaldırıp tarayıcı üzerinden ayarları yap. Yer imlerine eklersen unutmazsın.
Bağlantıdan V6 Update tool yükle.
Sonrasında hem dongle hem fareyi kablo ile bilgisayara bağla ve güncelle.
![]()
İndirmek
Biz oyun tutkunlarından oluşan bir grubuz. Amacımız uygun fiyata en üst düzey oyun ekipmanları üretmek ve her oyuncunun üst düzey ürünleri deneyimleme şansına sahip olmasını sağlamaktır.scyrox.com
Evet, şimdi baktım update aracında sadece fare bağlaması yetiyormuş. Uygulamasında ikisini de bağlayın diyor. Ama dongle güncelleme geldiğini görmedim.dostum ikisinide bağlamana gerek yok ki kim diyor sana onu ikisini ayrı ayrı update edeceksin yedek mouse lazım update sırasında kullanılmıyor mouse ilk başta mouse'u update et sonra dongle'ı et başka bir mousela etmen lazım ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bak burada anlatmış zaten