Ekran Kartı Önerisi Acil!

ASTrok

80+
Reaksiyon skoru
17
beyler ben ilk bilgisayarımı topliyacağım ekran kartı seçiminde zorlanıyorum sapphire pure 9060xt düşündüm zaten çok bişey oynamicam cs valo falan sizin önerilerinizi bekliyorum

beyler ben ilk bilgisayarımı topliyacağım ekran kartı seçiminde zorlanıyorum sapphire pure 9060xt düşündüm zaten çok bişey oynamicam cs valo falan sizin önerilerinizi bekliyorum
Güzel seçmişsin öneriye gerek yok.

bütçe ne kadar yanındaki işlemci ne olacak psu ne seçtin

Bütcen 20 25 arasıysa en mantıklısı 16gb 9060xt ya da alabirsen taksitle 5060ti 16gb

Bütçeyi biz mi tahmin ediyoruz hocam

psu 850w msi model bilmiyorum işlemciyi ekran kartına göre seçicem 9060xt için 7500x3d veya 9600x düşünüyorum
Muhtemelen msi a850gl uzak dur o modelden kronik sorunlu , 9600x çok pahalı önermem 7500x3d kabul edilebilir.

Geri