Scyrox Xpunk 63 Beyaz %60 Gateron Jade Gaming Manyetik Switch 3999tl

Mustiback

80+
Reaksiyon skoru
214

Wraithde 5500 meyerde falanda aynı fiyat alüminyum kasa bu fiyata darmoshark var sadece oda 4000 wraithde bakabilirsiniz.

İdefixten 6 taksitle alabilirsiniz oradada 4100 küsür lira

türkçe klavye olsa ne kadar iyi olacak..

Scyroxun mouselarını denedim klavyesi de eminim iyidir ama kablolu, yükseltme ayağı olmayan, rgb geçirmeyen keycapslerle gelen %60 bir klavye için hala pahalı bence. Aklımda aşağıdaki model var.

cnc alüminyum kasaya sahip klavye dostum yükseltme ayağı tabii ki olmaz attığın fun60 plastik kasa ve kalitesi kötü bir klavye

fun60 kötü falan değil canavar gibi klavye. kompakt hızlı sorunsuz. fiyatta uçurum yoksa tabii ki daha iyisi alınabilir de elinizde biri var diye diğerini boka benzetmeye gerek yok. bütçe meselesi.

fun60 kötü falan değil canavar gibi klavye. kompakt hızlı sorunsuz. fiyatta uçurum yoksa tabii ki daha iyisi alınabilir de elinizde biri var diye diğerini boka benzetmeye gerek yok. bütçe meselesi.
bak bakayım boka mı benzetmişim. Ayrıca elimde de yok. malzeme kalitesi gerçekten kötü. Asıl siz sahip olduğunuz malları yüceltmekten bıktırdınız.

cnc alüminyum kasaya sahip klavye dostum yükseltme ayağı tabii ki olmaz attığın fun60 plastik kasa ve kalitesi kötü bir klavye
kablosuz klavye kullanmaya çok alıştım, 24 ayar altın kaplama da olsa kablolu klavyeye o parayı vermem. ben de biliyorum kasasının plastik olduğunu ama 1000 lira daha ucuz ve kablosuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,458
Üyeler
185,732
Son üye
internettenparakazan
Geri