ID-COOLING Releases SE-207 Twin Tower Air Cooler | TechPowerUpaslında oda olabilir ama bilemedim onun fanları nasıl?
Ninja5 Yakından görmüş birisi olarak acayip derecede büyük bırak ram slotunu 24pin soketini bile kapatabiliyor matx anakartlarda
Scythe SCNJ-5000 Ninja 5 AMD ve Intel Uyumlu Çift Fanlı İşlemci Soğutucu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Scythe SCNJ-5000 Ninja 5 AMD ve Intel Uyumlu Çift Fanlı İşlemci Soğutucu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Scythe SCNJ-5000 Ninja 5 AMD ve Intel Uyumlu Çift Fanlı İşlemci Soğutucu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
veya sıvı soğutma mı daha mantıklı olur?
Evet buda var ama arkadaş fuma 2 ve mugen 5i beğenmiyorNinja5 Yakından görmüş birisi olarak acayip derecede büyük bırak ram slotunu 24pin soketini bile kapatabiliyor matx anakartlarda
O zaman bütçe 800e felan çıkıyor sıvı soğutma alsanızapeki hangi fan var 3 fan eklicem 3 fanlı kulancam deli gibi oc ohh.
tabii ki de herkes beğendiği şeyler farklı hocam sıvı sogutmalarda bana gereksiz geliyor performans olarak değil ugrastırıcı yanı var sıvı kaybı var ilerde pompa arızası var.Evet buda var ama arkadaş fuma 2 ve mugen 5i beğenmiyor
ozaman bende fuma2 3.fan ekliyim şuanda 5.0 olan işlemciyi 5.2yemi alıyım 3.fanın oc etkisi olmucakkiO zaman bütçe 800e felan çıkıyor sıvı soğutma alsanıza
O zaman bence fuma 2 alın. Se 207 hakkında bilgim yok hangisi daha iyi bilmiyorum.yok yok sıvı soğutma sesli ve gerek yok ya 4 5 derce için.
Şuanda fuma2 üstündeki 2 fan bozulsa gidip piyasadan fan alıp takınca gene kullanıyorsunkatılıyorum.