Tabi ondeki dişli yapısı arkadada var eğer egsoz fanı ile arada bosluk varsa fan takılır.3 fan takılıyor mu?
Onlar boyaniyor diye biliyorum güzel dursun diye. fuma 2 gayet yeterli.aa şimdi farke ttim diğerlerinde demir bunda bakır var o zaman fuma 2 .
o zaman takılmıyor gerek te yok aslında.Tabi ondeki dişli yapısı arkadada var eğer egsoz fanı ile arada bosluk varsa fan takılır.
Alıntıyı görüntüle
nasıl yani hepsi bakır mı o zaman se 207.Onlar boyaniyor diye biliyorum güzel dursun diye. fuma 2 gayet yeterli.
Evet bu bütçedeki her soğutucu bakır kullanıyor muhtemelen.o zaman takılmıyor gerek te yok aslında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yani hepsi bakır mı o zaman fuma 2 .
Dediğim gibi çok bilmiyorum ama muhtemelen üzmez hayırlı olsun.yanlış yazmışım se 207 alıcam pc toplarsam.
Benimde yok sattım. Almanyadsn kuzenleri bekliyorum yanlarında getirecekler. Zaman hızlı geçiyor zaten.ekran kartı yok daha 1 yıl veya 5 6 ay beklicem galiba
evet tek oynaya bildiğim oyun şu an mc ve ondanda soğuttular beni makrolar 1 ker basıyor ohh bizde butterfly yapalım.Benimde yok sattım. Almanyadsn kuzenleri bekliyorum yanlarında getirecekler. Zaman hızlı geçiyor zaten.