SSD+HDD arka arkaa takmak yerine daha yüksek kapasitede SSD takma taraftarıyım çok fazla depolama yapıyorsan hdd düşünülebilir ama bence hdd leri sistemlere artık sokmamak lazım.Alacağım sistemde 240gb apacer ssd var ancak başlarda yetse bile uzun süre sonra yetmeyeceğinden eminim Ssd+HDD yapmak mantıklı mı?
Tahmini kaç sn fark olur? Oynadığın bir oyundan örnek verebilir misin? Ve fps kaybı olur mu?Bence mantıklı.
Sadece yükleme ekranları falan uzun sürer. Ben 240ssd + 320 HDD + 1TB HDD kullanıoyrum.
Tabii ki bütçe var ise yüksek kapasiteli bir SSD daha iyi olabilir.
(Fazla oyun yüklerim diye düşünüyorum ama fps açılışlarında ne kadar yavaşlama olur?
FPS kaybı olmaz.Tahmini kaç sn fark olur? Oynadığın bir oyundan örnek verebilir misin? Ve fps kaybı olur mu?
HDD yi 1-2 ay sonra almayı planlıyorum önerisi olan var mı? 1TB veya 500gbTahmini kaç sn fark olur? Oynadığın bir oyundan örnek verebilir misin? Ve fps kaybı olur mu?
Elinde bunun 750gb lik modeli var ben bunun içine oyun yükleyip açabilir miyim?HDD yi 1-2 ay sonra almayı planlıyorum önerisi olan var mı? 1TB veya 500gb
5400RPM biraz daha yavaş kalacaktır. Alacaksan için en az 7200RPM öneririm fakat elinde varsa kullanabilirsin bir sıkıntı olmaz.Elinde bunun 750gb lik modeli var ben bunun içine oyun yükleyip açabilir miyim?
Çok mantıklı düşük ssd ve ondan büyük hdd almak eğer bütçe böyle gerektiriyorsaAlacağım sistemde 240gb apacer ssd var ancak başlarda yetse bile uzun süre sonra yetmeyeceğinden eminim Ssd+HDD yapmak mantıklı mı? (Fazla oyun yüklerim diye düşünüyorum ama fps açılışlarında ne kadar yavaşlama olur?)