Neler Yeni

sea of theves açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet şahsuvaroğlu
Instagram
Shvsamet
arkadaşlar oyun bu hatayı veriyor "the sea of thieves services are temporarily unavailable" sorunu internette arattım ama nafile

Ekran Görüntüsü (11).png

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Oyun orijinal mi? Orijinal ise oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Bir dakika oyuna giriş yapayım bakalım sunucularda mı sıkıntı var.

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
arkadaşlar oyun bu hatayı veriyor "the sea of thieves services are temporarily unavailable" sorunu internette arattım ama nafile

Alıntıyı görüntüle
Aldığınız hata kodunu internete yazarak çözümüne bakabilirsiniz Sea of Thieves oyununda

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet şahsuvaroğlu
Instagram
Shvsamet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun orijinal mi? Orijinal ise oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.
oyun orjinal oyun dosyalarını denetledim sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığınız hata kodunu internete yazarak çözümüne bakabilirsiniz Sea of Thieves oyununda
denedim olmadı

Bir dakika oyuna giriş yapayım bakalım sunucularda mı sıkıntı var.
baktınızmı

Son düzenleme:

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
oyun orjinal oyun dosyalarını denetledim sıkıntı yok

denedim olmadı

baktınızmı
Baktım sunucularda sıkıntı yok. Ana menüye kadar gelebildim. Büyük ihtimalle sorun sizde :(

TheFaLcoN

80+ Bronze
Arkadaşlar beraber oynamak isteyen var mı :D Bende de girdi şu an bir sıkıntı yok

Baktım sunucularda sıkıntı yok. Ana menüye kadar gelebildim. Büyük ihtimalle sorun sizde :(
Mehmet dün yazdım görmedin sanırım gelmek istersen buyur gel. DC olmaz dersen steam ıd at ekleyelim maksat beraber oynayıp eğlenmek.

Son düzenleme:

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Arkadaşlar beraber oynamak isteyen var mı :D Bende de girdi şu an bir sıkıntı yok

Mehmet dün yazdım görmedin sanırım gelmek istersen buyur gel. DC olmaz dersen steam ıd at ekleyelim maksat beraber oynayıp eğlenmek.
Görmedim ya pardon :D
Çok fazla özel mesaj var :D
Şuan oyun gelemem ama buradan soruların var ise bildiğim kadarıyla yardımcı olurum. :)

TheFaLcoN

80+ Bronze
Görmedim ya pardon :D
Çok fazla özel mesaj var :D
Şuan oyun gelemem ama buradan soruların var ise bildiğim kadarıyla yardımcı olurum. :)
Şu an demiyorum gelmek istersen dc var eğlenmek için dedim. Dün biraz oyunu çözdük görev aldık adalarda kasa bulduk. savaştık, ama ne kadar fazla arkadaş o kadar fazla eğlence.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Şu an demiyorum gelmek istersen dc var eğlenmek için dedim. Dün biraz oyunu çözdük görev aldık adalarda kasa bulduk. savaştık, ama ne kadar fazla arkadaş o kadar fazla eğlence.
Şöyle söyleyeyim o görevleri çadırdaki adamdan alıyorsunuz büyük ihtimalle. Para biriktikçe o adamın seviyesini arttırın daha güzel görevler gelecektir. Daha çok para kazanırsınız. Adalarda bosslara denk geldiniz mi bilmiyorum. Bossları öldürdüğünüzde kafası düşer bazı bosların kafası çok iyi para ediyor. Bir de para kazanmanın en kolay yönlerinden biri denizin üstüne kırmızı ışık çıkar. Oraya gidin. Suyun altında batık gemi olacaktır. Oradan çok pahalı sandık ve eşyalar çıkıyor.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Şöyle söyleyeyim o görevleri çadırdaki adamdan alıyorsunuz büyük ihtimalle. Para biriktikçe o adamın seviyesini arttırın daha güzel görevler gelecektir. Daha çok para kazanırsınız. Adalarda bosslara denk geldiniz mi bilmiyorum. Bossları öldürdüğünüzde kafası düşer bazı bosların kafası çok iyi para ediyor. Bir de para kazanmanın en kolay yönlerinden biri denizin üstüne kırmızı ışık çıkar. Oraya gidin. Suyun altında batık gemi olacaktır. Oradan çok pahalı sandık ve eşyalar çıkıyor.
Eyvallah bizde diyoruz bu adalarda ki iskelet patronlarından düşen ışık gibi top ne işe yarıyor hepsini almıştım gemiye attık ama satamadık hangi çadırdan satıcağız onu bilmiyoruz. Kırmızı ışığa gittik gemi ile çatıştık ilk çatışmamızda gemiyi batırdılar :D ama hemen adadan geri kırmızı adaya yelken açtık bizde onu batırdık ama bütün eşyalar gitti :D

Ama beraber oynamak isteriz :) 😊

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Eyvallah bizde diyoruz bu adalarda ki iskelet patronlarından düşen ışık gibi top ne işe yarıyor hepsini almıştım gemiye attık ama satamadık hangi çadırdan satıcağız onu bilmiyoruz. Kırmızı ışığa gittik gemi ile çatıştık ilk çatışmamızda gemiyi batırdılar :D ama hemen adadan geri kırmızı adaya yelken açtık bizde onu batırdık ama bütün eşyalar gitti :D
O kafataslarını kafatası dükkanına satacaksınız. O görev aldığınız adada olur. Zaten dükkan temasından anlarsınız.
Size bir de dönme taktiği vereyim belki bilmiyorsunuzdur. Dümeni döneceğiniz yere çevirin ve ardından çapa çekin gemi direkt dönecektir. Sonrasında ikiniz birden çapayı kaldırın.
Bir de siz daha galiba fırtına ya yakalanmadınız. Gemi devrilecek gibi oluyor. ve Megadolon boss geliyor. O bostan direkt kaçın. Fırtınada kafanıza birden yıldırım düşebiliyor. Korkmayın :D

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Hocam reapers bones bayrağını alıp hazine bulun. Bayrak 5 lvl olsun sonra da bu hazineleri adadaki Reaper's Hideouta satarsanız her bir hazine 5 kat değerlenecek. Günde 100k kasabilirsiniz :)

Top Bottom