- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,039
Steamde 3 tl Blackwake var onada bakabilirsin
Ben sea of thieves'i şu anda indiriyorum. Yaklaşık 1 hafta önce eski laptopuma ssd taktım. İçinde WD BLUE 1TB HDD vardı. Onu kendi kasama taktım ancak şöyle bir sorun var. Örneğin steam den oyun indirmeye başladığımda steam kendi yerini otomatik olarak alıyor. Oyun 30 gb ise benim hdd me boyut olarak 45 - 50 gb arası geliyor sadece steam e özel bir durum değil epic games te de var bu sorun. sence neden?O zaman PUBG ile bir sorun olabilir.
Teşekkürler her indirimde ürün bu fiyata mı düşüyor?Steamde 3 TL Blackwake var onada bakabilirsin
Bilmiyorum yeni gördüm. Alacağım indirim bitmeden 3 TL çok değilBen sea of thieves'i şu anda indiriyorum. Yaklaşık 1 hafta önce eski laptopuma SSD taktım. İçinde WD BLUE 1TB HDD vardı. Onu kendi kasama taktım ancak şöyle bir sorun var. Örneğin steam den oyun indirmeye başladığımda steam kendi yerini otomatik olarak alıyor. Oyun 30 gb ise benim HDD me boyut olarak 45 - 50 gb arası geliyor sadece steam e özel bir durum değil epic games te de var bu sorun. sence neden?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler her indirimde ürün bu fiyata mı düşüyor?
Ben sea of thieves'i şu anda indiriyorum. Yaklaşık 1 hafta önce eski laptopuma SSD taktım. İçinde WD BLUE 1TB HDD vardı. Onu kendi kasama taktım ancak şöyle bir sorun var. Örneğin steam den oyun indirmeye başladığımda steam kendi yerini otomatik olarak alıyor. Oyun 30 gb ise benim HDD me boyut olarak 45 - 50 gb arası geliyor sadece steam e özel bir durum değil epic games te de var bu sorun. sence neden?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler her indirimde ürün bu fiyata mı düşüyor?