sea of thieves rx550

Steamde 3 tl Blackwake var onada bakabilirsin

O zaman PUBG ile bir sorun olabilir.
Ben sea of thieves'i şu anda indiriyorum. Yaklaşık 1 hafta önce eski laptopuma ssd taktım. İçinde WD BLUE 1TB HDD vardı. Onu kendi kasama taktım ancak şöyle bir sorun var. Örneğin steam den oyun indirmeye başladığımda steam kendi yerini otomatik olarak alıyor. Oyun 30 gb ise benim hdd me boyut olarak 45 - 50 gb arası geliyor sadece steam e özel bir durum değil epic games te de var bu sorun. sence neden?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steamde 3 TL Blackwake var onada bakabilirsin
Teşekkürler her indirimde ürün bu fiyata mı düşüyor?

Ben sea of thieves'i şu anda indiriyorum. Yaklaşık 1 hafta önce eski laptopuma SSD taktım. İçinde WD BLUE 1TB HDD vardı. Onu kendi kasama taktım ancak şöyle bir sorun var. Örneğin steam den oyun indirmeye başladığımda steam kendi yerini otomatik olarak alıyor. Oyun 30 gb ise benim HDD me boyut olarak 45 - 50 gb arası geliyor sadece steam e özel bir durum değil epic games te de var bu sorun. sence neden?

Bilmiyorum yeni gördüm. Alacağım indirim bitmeden 3 TL çok değil

Ben sea of thieves'i şu anda indiriyorum. Yaklaşık 1 hafta önce eski laptopuma SSD taktım. İçinde WD BLUE 1TB HDD vardı. Onu kendi kasama taktım ancak şöyle bir sorun var. Örneğin steam den oyun indirmeye başladığımda steam kendi yerini otomatik olarak alıyor. Oyun 30 gb ise benim HDD me boyut olarak 45 - 50 gb arası geliyor sadece steam e özel bir durum değil epic games te de var bu sorun. sence neden?

Bu durum PS4'de de var. Oyun 50 GB yer kaplıyorsa en az 60 GB yer istiyor. Sebebi ise güncellemeler falan filan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,284
Üyeler
187,176
Son üye
Wolfwhite2
Geri