Seafarer: The Ship Sim Çıktı iade etmeli miyim ?

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
806
Selamlar bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere 7 ekim günü Seafarer: The Ship Sim steamde çıktı %20 indirimle beraber 10 dolara geliyordu az önce satın aldım ve 30 dakika oynama fırsatım oldu 3060ti r5 5500 32gb ram sistemim ile epic ayarlarda 1080p açık sularda 20fps civarı limanda low ayarlarda 20fps civarı bir oynanış sundu oyun basit gemi var sürüyorsun liman var giriyorsun microsoft flight gibi dünya mapi var mı bilmiyorum tahminimce yok ets 2 gibi en azından isimler ve harita yapısı dünya haritası olsa güzel olur daha yeni çıktığı için optimizasyon sorunlarını dert etmiyorum ama bu fps seviyeleri gerçekten çok düşük aynı sistemle microsoft flight simulator yüksek ayarlarda 1:1 map olmasına rağmen 30fps üstü alıyorum ki f16 solotürk ile new york city semalarında uçuş gerçekleştiriyorum fazla kasılmadan oynayabiliyordum daha önce gerçek hayatta tır motorsiklet araba kullandım simulasyon ortamında (en azından bir gamepad ile veya klavye mouse) tır araba hiper/süper araba motorsiklet yolcu uçağı eğitim uçağı özel jet 4 motorlu a380/747 6 motorlu antonov an 225 mriya helikopter tek motorlu / çift motorlu jet kullandım ve hiç ne gerçek hayatta ne simulasyonda gemi sürmediğimi fark ettim bu oyunuda uzun zamandır bekliyordum şahsen sizce iade edip hesabımda 1.1k olacak üzerine ufak ekleme yapıp bigbigwon aether almayı düşünüyorum ve god of war gibi marvel spiderman serisi gibi kaldığım oyunlara devam etmek istiyorum hali hazırda f310 kolum var ama bir süre kullanmadım sadece ve berbat durumda şuan kolun kablosu bir kısmı ufak delinmiş orayı bükersem algılıyor düz haldeyken temassızlık yapıyor bu sebeple oyunları oynayamıyorum klavye mouse üzerinden oynamak pek güzel hissiyat vermiyor gamepadin verdiği hissiyat bambaşka çünkü veya 400 lira için iade etmeye değer mi bilemedim şahsen en son ets 1.1k saatte ve 22 ağustosta bırakmışım microsoft flight ise 4 ekimde oynamışım en son 543 saat ile oda kol neredeyse oynanmaz derecede oluğu için klavye ile uçak sürmek imkansız neredeyse çünkü kolda hareket yaptığım gibi oyuna işliyor bıraktığım gibi bırakıyor ama klavyede kademe kademe yapıyor ve aşırı yavaş hareket ediyor o yüzden kolla kullanmak daha iyi geliyor

Yazıyı fazla uzattım okumak istemeyenler için özet geçmek gerekirse eğer yeni çıkan 10 dolarlık gemi simulasyonunu 400 lira gibi bir fiyattan iade edip bigbigwon aether için yaklaşık 500₺ daha ekleyip aether mi alayım yoksa oyun kalsın mı bilemedim şahsen siz ne düşünüyorsunuz

Düzenleme : Gemi sürmeye üşendim aradığım hazzın suda değil havada olduğunu biliyordum zaten ekstra suya merakım olmadığını öğrendim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri