Çizme sesi gibi ise eğer normal.Testlerde hiçbir şey çıkmadı sağlığı güzel yeni aldım ama okuma yazma yaparken RADYASYON ÖLÇEN CİHAZLAR gibi ses çıkarıyor normalmi 7200RPM 256MB CACHE ?
Peki ileride sorun yaparmı ?Seagate Barracuda 512 GB, aynı sorun bende de var, normalde bir şey yok dosya falan kopyalayıp kullanmaya başlayınca.
Sesi kaydetmeye çalıştım ama duyulmadı, fakat tam olarak söylediğin gibi geiger sayacının sesini çıkarıyor, Metro Exodus temalı![]()
Peki ileride sorun yaparmı ?
Sence iade'ye göndereyimmi yoksa kalsın mı kararsızım ?Ben 1 senedir kullanıyorum aldığım ilk günden beri böyle çalışıyor, benim de bilgim yok kesin bir şey söylemem doğru olmaz aynı sorundan müzdaribim.
Ben biraz pimpirikli biriyim pek takılacak bir şey değil ama şimdi para veriyorsun güzel olsun istersin ama şimdi garantiye göndersem yenisi geldiğindede aynısı olursa diye pek yapmak istemiyorumÇizme sesi gibi ise eğer normal.
Mekanik olduğu için o tarz sesler genel olarak normal ama anormal olduğunu düşünüyorsanız garanti ile konuşabilirsiniz.
Sence iade'ye göndereyimmi yoksa kalsın mı kararsızım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben biraz pimpirikli biriyim pek takılacak bir şey değil ama şimdi para veriyorsun güzel olsun istersin ama şimdi garantiye göndersem yenisi geldiğindede aynısı olursa diye pek yapmak istemiyorum