Neler Yeni

Yardım SEAGATE 2TB 7200RPM Okuma Yazma Yaparken Gelen Ses

WEST_cn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
ş
Testlerde hiçbir şey çıkmadı sağlığı güzel yeni aldım ama okuma yazma yaparken RADYASYON ÖLÇEN CİHAZLAR gibi ses çıkarıyor normalmi 7200RPM 256MB CACHE ?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Testlerde hiçbir şey çıkmadı sağlığı güzel yeni aldım ama okuma yazma yaparken RADYASYON ÖLÇEN CİHAZLAR gibi ses çıkarıyor normalmi 7200RPM 256MB CACHE ?
Çizme sesi gibi ise eğer normal.
Mekanik olduğu için o tarz sesler genel olarak normal ama anormal olduğunu düşünüyorsanız garanti ile konuşabilirsiniz.

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
Seagate Barracuda 512 GB, aynı sorun bende de var, normalde bir şey yok dosya falan kopyalayıp kullanmaya başlayınca.

Sesi kaydetmeye çalıştım ama duyulmadı, fakat tam olarak söylediğin gibi geiger sayacının sesini çıkarıyor, Metro Exodus temalı :D

WEST_cn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
ş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seagate Barracuda 512 GB, aynı sorun bende de var, normalde bir şey yok dosya falan kopyalayıp kullanmaya başlayınca.

Sesi kaydetmeye çalıştım ama duyulmadı, fakat tam olarak söylediğin gibi geiger sayacının sesini çıkarıyor, Metro Exodus temalı :D
Peki ileride sorun yaparmı ?

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
Peki ileride sorun yaparmı ?

Ben 1 senedir kullanıyorum aldığım ilk günden beri böyle çalışıyor, benim de bilgim yok kesin bir şey söylemem doğru olmaz aynı sorundan müzdaribim.

WEST_cn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
ş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 1 senedir kullanıyorum aldığım ilk günden beri böyle çalışıyor, benim de bilgim yok kesin bir şey söylemem doğru olmaz aynı sorundan müzdaribim.
Sence iade'ye göndereyimmi yoksa kalsın mı kararsızım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çizme sesi gibi ise eğer normal.
Mekanik olduğu için o tarz sesler genel olarak normal ama anormal olduğunu düşünüyorsanız garanti ile konuşabilirsiniz.
Ben biraz pimpirikli biriyim pek takılacak bir şey değil ama şimdi para veriyorsun güzel olsun istersin ama şimdi garantiye göndersem yenisi geldiğindede aynısı olursa diye pek yapmak istemiyorum

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
Sence iade'ye göndereyimmi yoksa kalsın mı kararsızım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben biraz pimpirikli biriyim pek takılacak bir şey değil ama şimdi para veriyorsun güzel olsun istersin ama şimdi garantiye göndersem yenisi geldiğindede aynısı olursa diye pek yapmak istemiyorum

Ben uğraşmayı sevmiyorum, çalışıyorsa düşmüyorum pek üstüne, tercih senin rahatsız oluyorsan için rahat edecekse gönder

Top Bottom