Seagate BarraCuda 2 TB 7200 RPM Harddisk Alınır mı?

7200RPM'lik Seagate'in barracuda serisinden bir HDD. Alınabilir bence. Daha ucuz olarak Toshiba DT01ACA200 2 TB HDD Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
yine Hepsiburada üzerinden ve yine 7200RPM'lik bir disk. Bütçen iyice azsa 5400-5900RPM'lik disklere bakabilirsin. Performansın biraz düşecektir ama bütçe konusunda 400₺ gibi değerlere düşebilirsin
TOSHIBA 2TB '' ENTERPRISE '' HARDDİSK Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Eğer yüksek saklama yerine ihtiyacınız varsa benim gözüme daha iyisi çarpmadı ama ssd alabilirsiniz o fiyata

cidden 2tb ihtiyacınız yok ise kesinlikle alınmaz

3-5 Fazla ver P300 al ama biraz sesli çalışacaktır

seagate 256mb. toshiba 64mb. cidden neye göre önerdiniz? seagate indirim takip edilirse 400 seviyelerinede düşüyor. bence seagate almalısınız

seagate 256mb. toshiba 64mb. cidden neye göre önerdiniz? seagate indirim takip edilirse 400 seviyelerinede düşüyor. bence seagate almalısınız
Eee? 256 MB önbellek alınca ne oluyor? 2-3 saniye hızlı açılması için 10 TB yazdıktan sonra saçmalayan ürün almanın mantığı yok.

Barracuda almayın.

herkeste mi saçmalıyor?

1. Ucuz olmasının sebebi her yönüyle kayıttan yazma türüne kadar SMR teknolojisi olması.
  2. Ürün verileri nerdeyse bilgilerin üzerine yazıyor.
  3. Bu ürünün 2 tane varyasyonu var. Biri 5400 RPM biri 7200 RPM. Gördüğüm kullanıcı da var adam alıyor ve bilgisayardan modelini öğrenince şaşırıyor.
  4. Ürün bazı zamanlarda düşük okuma yazmaya sahip. Kendim de yaşadım. Başkasında da gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,854
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri