aynen bro bu adam haklı, rastgele bi sata kablosu al çok önemli değil.hdd güzel
monte etmek kolay gösteririz elimizden geldiğince
sata kablosu al bir tane çok önemli değil
kabloyu persembe falan anca alabilirim o zaman anlatırsanız sevinirim.hdd güzel
cokta oynamak istemedim yeni aldım sistem baya zamandır laptoplaydım simdi bi yerine yanlıs bisey yapmiyim kablo dolu ondan sorma geregi duydum.kasalarda HDD Yuvası vardır, her kasa için farklıdır ama vida ile yada çekerek genelde kapağı açarsınız, kızağı çekersiniz, HDD yi içine koyar geri kapatırsınız, sonrada hdd yi güce ve anakarta bağlayınca kurulum tamamdır!
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen bro bu adam haklı, rastgele bi sata kablosu al çok önemli değil.
Tam olarak adı nedir sata 3 kablosu diye mi alacağım?hdd güzel
evet ben size bir tane atayımkabloyu persembe falan anca alabilirim o zaman anlatırsanız sevinirim.
cokta oynamak istemedim yeni aldım sistem baya zamandır laptoplaydım simdi bi yerine yanlıs bisey yapmiyim kablo dolu ondan sorma geregi duydum.
Tam olarak adı nedir sata 3 kablosu diye mi alacağım?
https://www.trendyol.com/dark/sata-...p-3580647?boutiqueId=543901&merchantId=254416 aynısı ise bundan alayım 25 tl kupon var 6 TL'ye alacagım.evet ben size bir tane atayım
Dark SATA3 50cm 90 Derece Kilit Mekanizmalı Bağlantı Kablosu Fiyatı
Dark SATA3 50cm 90 Derece Kilit Mekanizmalı Bağlantı Kablosu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
al hatta daha ucuzunu alıp bedavaya getirhttps://www.trendyol.com/dark/sata-...p-3580647?boutiqueId=543901&merchantId=254416 aynısı ise bundan alayım 25 TL kupon var 6 TL'ye alacagım.
o zaman öyle yapyok daha ucuzu 10tl kargo parası koyuyo bosuna gitmis oluyo indirim daha kalitelisini 6 TL'ye alırım aynı fiyata geliyo