Neler Yeni

Search Console dizine eklemiyor (keşfedildi - şu anda dizine eklenmiş değil)

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Bizim yazarlarına kötü davranıp eski domaini 3 haftalık site diye yutturan insan ile işimiz yok.
EEE? Ben zaten siteyi önceden kurup kapattım diyorum, 3 aylık siteni 3 haftada tokatladım diye mi bu kuyruk acısı :d git bak alexa değerlerine :)))

samet4747

80+ Platinum
EEE? Ben zaten siteyi önceden kurup kapattım diyorum, 3 aylık siteni 3 haftada tokatladım diye mi bu kuyruk acısı :d git bak alexa değerlerine :)))
Alexa değerlerinde dünyada senden olduğumuzdan dolayı ortada bir sorun yok ayrıca. Ben de eski bir domaini sahip olsam yanıma yaklaşamazdın bile. Ayrıca asıl seni tokatlayan benim eski bir domain ile yeni bir domain rekabet ediyor biz artık seni rakip olarak bile görmemeye karar verdik. Bu arada AdSense'den neden kısıtlama aldığını da çok iyi biliyoruz.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Alexa değerlerinde dünyada senden olduğumuzdan dolayı ortada bir sorun yok ayrıca. Ben de eski bir domaini sahip olsam yanıma yaklaşamazdın bile. Ayrıca asıl seni tokatlayan benim eski bir domain ile yeni bir domain rekabet ediyor biz artık seni rakip olarak bile görmemeye karar verdik. Bu arada AdSense'den neden kısıtlama aldığını da çok iyi biliyoruz.
Rakip olarak görmemeye mi karar verdin, yoksa rakip olamayacağını mı anladın. Her seferinde farklı bi bahane buluyosun güzelim para vaadiyle kandırıp yanında tuttuğun insanlarla bu iş yürümez haberin olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus Kaplan
Discord
Sessiz#0307
Rakip olarak görmemeye mi karar verdin, yoksa rakip olamayacağını mı anladın. Her seferinde farklı bi bahane buluyosun güzelim para vaadiyle kandırıp yanında tuttuğun insanlarla bu iş yürümez haberin olsun.
Telif hakların kimde barınıyor?

samet4747

80+ Platinum
Ben kazandığımda hepsi kazanacak çınara yaptığın gibi yapmadık kimseye yapmayacağızda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus Kaplan
Discord
Sessiz#0307
Bu arada haberin olsun benim arkam sağlam ! Malatya hakimi tanıdığım olur...

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

samet4747

80+ Platinum
Bu arada haberin olsun benim arkam sağlam ! Malatya hakimi tanıdığım olur...
Yazıları almaya çalışırsan seni dava ederim! Yazar kısmında adım yazabilir ama logları bilmiyorum !

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Yazıları almaya çalışırsan seni dava ederim! Yazar kısmında adım yazabilir ama logları bilmiyorum !
E ben bir şey demedim, isterse alsın dava kağıdı gelince görüşürüz :D Neyse forumdan tartışılacak şeyler değil bunlar bakın dalganıza hadi gülüm.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Ali Akpoyraz denilen şahıs yazarlarına sizi kovarım diye tehdit edip artı olarak 1 kuruş vermeden emeklerini çalıyormuş.
Kovarım diye tehdit etmiyorum güzel kardeşim, benim sitemde yazarlık yapmak istiyorsanız benim kurallarıma uyacaksınız yoksa atılırsınız diyorum işine gelmeyende bırakır gider :=)

Top Bottom