Neler Yeni

seasonic focus 850w 80+ gold psu 1800tl aldım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Teknobiyotik yalan söylemiyordur herhalde ki nasıl yalan söylesin canlı canlı yapıyor
Bana bir video linki atmana gerek yok TR'de kartın güç tüketimini yayınlayan ilk kanal benim. Aşağıdaki incelemeden izleyebilirsin. Bu sistem Ryzen'in güç tüketiminden ötürü peak noktada 715W görmez ama minimum 750W ile sistem toplanmalı hem de Nvidia'nın önerdiği gibi alınacak psu 2X 8+8 pin kablo ile karta ayrı ayrı 2x 8 pin bağlantı yapılmalı.

devamı: https://donanimarsivi.com/nvidia-geforce-rtx-3080-incelemesi/4/
RTX-3080-Watt-Verimlilik.jpg

1- Kaliteli bir PSU ile 500W ile de RTX 3080 çalışır ama kartı tam performansta gerek duyduğu gücü çekemez ve performans düşüşü olur. Böyle bir sistem önerilemez.
2- Güç tüketiminde ucu ucuna bir PSU kullanılamaz bu PSU'yu bitirir. Eğer atı dinlendirmeden koştutursan at çatlar.

Bilgisayar toplamak ile bilgisayar toplama rehberi farklı şeylerdir.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Aslında düşük W PSU ile kulllanırsın da PSU'yu yüksek yük altında bırakmak iyi değildir. Sorun o işte.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bana bir video linki atmana gerek yok TR'de kartın güç tüketimini yayınlayan ilk kanal benim. Aşağıdaki incelemeden izleyebilirsin. Bu sistem Ryzen'in güç tüketiminden ötürü peak noktada 715W görmez ama minimum 750W ile sistem toplanmalı hem de Nvidia'nın önerdiği gibi alınacak psu 2X 8+8 pin kablo ile karta ayrı ayrı 2x 8 pin bağlantı yapılmalı.

devamı: https://donanimarsivi.com/nvidia-geforce-rtx-3080-incelemesi/4/
Alıntıyı görüntüle

1- Kaliteli bir PSU ile 500W ile de RTX 3080 çalışır ama kartı tam performansta gerek duyduğu gücü çekemez ve performans düşüşü olur. Böyle bir sistem önerilemez.
2- Güç tüketiminde ucu ucuna bir PSU kullanılamaz bu PSU'yu bitirir. Eğer atı dinlendirmeden koştutursan at çatlar.

Bilgisayar toplamak ile bilgisayar toplama rehberi farklı şeylerdir.
Dediğinize katılmıyorum. Gerçekçi bir senaryodan bahsediyoruz CPU+GPU Full load + Peak Power olarak düşünmek saçma olur. Teknobiyotik 3090 + 3950X i CPU + GPU Stress test senaryosunda bile çalıştırmayı beceriyor. Performans kısmını bilemem ama 3090 + 3950X 600W da kendini kaptmıyor ise 3080 + 11700K bir sistem performans düşüşüne yaklaşamaz bile. Ayrıca Performance GD ortalama bir PSU. XPG Core Reactor önerdim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,112
Üyeler
166,154
Son üye
apocanwq
Top Bottom