cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Ben bu konuyu sileyim en iyisiAbbov gözlerim kör oldu. Bi daha yapma.
Ben bu konuyu sileyim en iyisiAbbov gözlerim kör oldu. Bi daha yapma.
Konu takibe almalık oldu şimdi valla .
Teknobiyotik yalan söylemiyordur herhalde ki nasıl yalan söylesin canlı canlı yapıyor
abi 3070 ve 11700k ( 10700k düşün abi tdp aynı) oc ile 850w yeter mi ?yetmiyor
AH ne zaman görür ki acep?Konu takibe almalık oldu şimdi valla .
Görse bile cevap veremez.AH ne zaman görür ki acep?
Sertsin bakıyorum.Görse bile cevap veremez.
Gerçekleri konuşmakta fayda var. Üyeleri yanlış bilgilendirmek.. bilemedimSertsin bakıyorum.
Bana bir video linki atmana gerek yok TR'de kartın güç tüketimini yayınlayan ilk kanal benim. Aşağıdaki incelemeden izleyebilirsin. Bu sistem Ryzen'in güç tüketiminden ötürü peak noktada 715W görmez ama minimum 750W ile sistem toplanmalı hem de Nvidia'nın önerdiği gibi alınacak psu 2X 8+8 pin kablo ile karta ayrı ayrı 2x 8 pin bağlantı yapılmalı.
Teknobiyotik yalan söylemiyordur herhalde ki nasıl yalan söylesin canlı canlı yapıyor
Dediğinize katılmıyorum. Gerçekçi bir senaryodan bahsediyoruz CPU+GPU Full load + Peak Power olarak düşünmek saçma olur. Teknobiyotik 3090 + 3950X i CPU + GPU Stress test senaryosunda bile çalıştırmayı beceriyor. Performans kısmını bilemem ama 3090 + 3950X 600W da kendini kaptmıyor ise 3080 + 11700K bir sistem performans düşüşüne yaklaşamaz bile. Ayrıca Performance GD ortalama bir PSU. XPG Core Reactor önerdim.Bana bir video linki atmana gerek yok TR'de kartın güç tüketimini yayınlayan ilk kanal benim. Aşağıdaki incelemeden izleyebilirsin. Bu sistem Ryzen'in güç tüketiminden ötürü peak noktada 715W görmez ama minimum 750W ile sistem toplanmalı hem de Nvidia'nın önerdiği gibi alınacak psu 2X 8+8 pin kablo ile karta ayrı ayrı 2x 8 pin bağlantı yapılmalı.
devamı: https://donanimarsivi.com/nvidia-geforce-rtx-3080-incelemesi/4/
Alıntıyı görüntüle
1- Kaliteli bir PSU ile 500W ile de RTX 3080 çalışır ama kartı tam performansta gerek duyduğu gücü çekemez ve performans düşüşü olur. Böyle bir sistem önerilemez.
2- Güç tüketiminde ucu ucuna bir PSU kullanılamaz bu PSU'yu bitirir. Eğer atı dinlendirmeden koştutursan at çatlar.
Bilgisayar toplamak ile bilgisayar toplama rehberi farklı şeylerdir.