Seat Leon 1.4 EcoTsi DSG Eksper Yardımı

slair1234

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar bir 1.4ecotsi Leon fr ilanı buldum ve yine yardıma ihtiyacım var. Bana alırken yaptırdıgı eksper raporunu gönderdi ve size göndermek istiyorum. Ne düşünüyorsunuz? Fiyatı uyguna getirirsem alınır mı? bana çok masrafı olur mu? araç şu an 133binde. Şimdiden teşekkür ederim. (Motorda terlemenin motor pis oldugu için öyle yazdıklarını söyledi ama bilmiyorum.)

Ekler

• Ekran Resmi 2026-12-29 03.01.11.webp
    Ekran Resmi 2026-12-29 03.01.11.webp
    62.7 KB · Hit: 62
  • Ekran Resmi 2026-12-29 03.01.30.webp
    Ekran Resmi 2026-12-29 03.01.30.webp
    59.9 KB · Hit: 60
  • Ekran Resmi 2026-12-29 03.01.36.webp
    Ekran Resmi 2026-12-29 03.01.36.webp
    13.7 KB · Hit: 62
Hocam aracın önden kazası var. Boyasız göçük düzeltme ile düzeltilmiş. Sök-tak olan yer farklı ekspertizde değişen olarak çıkabilir. Expertiz firmasının adını göremedim fakat sağlam bir yere yaptırılmadıysa muhtemelen değişendir. Motor terletme hepsine yazıyorlar. Dsg'de vuruntu var hepsine yazıyorlar. Bende de Jetta var. Aracı alırken hepsini banada yazdılar boşu boşuna dsg'yi söktürttüm sanayide. Bence motor konusunda tanıdığınız bir ustaya götürüp sadece kaporta expertizi yaptırın.

Hocam aracı Ankaradan alıcam orada tanıdığım yok, vuruntu gibi bir şey yazmamışlar bilmiyorum motorunda nir şey var mıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de aracı maksimum 1 yıl elimde tutacağım 1 yıl icinde bana çok masrafı olur mu

Hocam aracın önden kazası var. Boyasız göçük düzeltme ile düzeltilmiş. Sök-tak olan yer farklı ekspertizde değişen olarak çıkabilir. Expertiz firmasının adını göremedim fakat sağlam bir yere yaptırılmadıysa muhtemelen değişendir. Motor terletme hepsine yazıyorlar. Dsg'de vuruntu var hepsine yazıyorlar. Bende de Jetta var. Aracı alırken hepsini banada yazdılar boşu boşuna dsg'yi söktürttüm sanayide. Bence motor konusunda tanıdığınız bir ustaya götürüp sadece kaporta expertizi yaptırın.
Yamanlarda yaptırılmış ekspertiz kağıdına göre.

Bu yazdıgı triger kayışı değişimi ne kadar tutar?
Courier araca değişmiştik 2025 ilk yarısında, 20k tutmuştu. Serviste yapmıştık o yüzden fiyatı şişirmiş olabilirler pek bilmiyorum.

Yamanlarda yaptırılmış ekspertiz kağıdına göre.

Courier araca değişmiştik 2025 ilk yarısında, 20k tutmuştu. Serviste yapmıştık o yüzden fiyatı şişirmiş olabilirler pek bilmiyorum.
Anladım kral, araca ne diyorsun? alınır mı sence? bir tek km korkutuyor onun dısında değişeni boyası yok sadece göçük düzeltmesi var o da normal bu kmde araç için

Geri