Yazılım atan tipler böyleler zaten yazılımı bırak arabayı modifiye eden ve etmeye çalışan elemandan araba almam aslaBüyük ihtimal son ses caddede kafelerin önünde gezmiş rengi kırmızıysa tam olur
Yazılım atan tipler böyleler zaten yazılımı bırak arabayı modifiye eden ve etmeye çalışan elemandan araba almam aslaBüyük ihtimal son ses caddede kafelerin önünde gezmiş rengi kırmızıysa tam olur
Ailecek üzüldük babam bile arabasına sport far sport tampon taktırdiYazılım atan tipler böyleler zaten yazılımı bırak arabayı modifiye eden ve etmeye çalışan elemandan araba almam asla
City’i son zamanlarda çok beğeniyorum, memnun musunuz ?Önermesem de geçenlerde dayım 26k km de 2023 honda city aldı gerisini sen düşün bu mu uygun hocamki dsg artı yazılım var diyosun elinde patlar o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 milyon 30 küsüre aldı
Yaş da önemli.Benim babamda rüzgarlık takmak istiyor mesela jant falan aldı.Gençse sıkıntıAilecek üzüldük babam bile arabasına sport far sport tampon taktırdi
Biraz benimde payım var farı ben gösterdimYaş da önemli.Benim babamda rüzgarlık takmak istiyor mesela jant falan aldı.Gençse sıkıntı
memnunuz 1m belki cok ama yeni ve dusuk km olunca degiyor aile icin yeterliCity’i son zamanlarda çok beğeniyorum, memnun musunuz ?