- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,031
Değil, tarihler yazıyor zaten eskiyi kapsamaz bu kampanyalar.DA-C kampanyaya dahil mi hocam bunla ilgili de açıklama da dahil olursa içeriğe güzel olur.
Değil, tarihler yazıyor zaten eskiyi kapsamaz bu kampanyalar.DA-C kampanyaya dahil mi hocam bunla ilgili de açıklama da dahil olursa içeriğe güzel olur.
eTail'de sepetinize ekleyin ve lastetail kodunu girin.Hocam baktım 600TL nerede 450TL
Hemen deneyip alıyorum teşekkürlereTail'de sepetinize ekleyin ve lastetail kodunu girin.
Rica ederim.Hemen deneyip alıyorum teşekkürler
Aldığım gibi veriyor mu kodu yoksa oyun çıktığı zaman mı atacakdır kodu bilginiz var mıRica ederim.
6400 ile o oyunu kaç fps ile oynarsın ki6400 ün bile dahil olması çok kral hareket
Çıktığı zaman verecekler diye biliyorum altında yazıyordu.Aldığım gibi veriyor mu kodu yoksa oyun çıktığı zaman mı atacakdır kodu bilginiz var mı
Oyun çıkınca veriyorAldığım gibi veriyor mu kodu yoksa oyun çıktığı zaman mı atacakdır kodu bilginiz var mı
Oynayamasa bile satabilir 1650 nin dahil olması gibi bir şey sonuçta ucuz kart6400 ile o oyunu kaç fps ile oynarsın ki
Oyun çıkınca veriyordu
Hiç gerek yok o zaman yaÇıktığı zaman verecekler diye biliyorum altında yazıyordu.