Aslında gpu satmak yerine kampanya yapan bir firma olsa sevebilirdim kendileriniAMD adamdır.
Şuanda incehesap, gaminggen tr de amd rx 6000 veya 7000 serisi alınca firma kodu veriyorlar bunu incehesapta gördüm ben de. Misal ekran kartı aldın firmanın mail adresine faturayı yollayıp kodu isteyebilirsin. Kod sms veya maile geliyor incehesabın cod mw2 kampanyası bu şekildeydi işlemciyi teslim aldıktan sonra 3 4 gün içinde sms olarak göndermişlerdi. Alacağınız yerin kampanyaya dahil olmasına dikkat edin her yerde geçerli değildiTam olarak nereden nasıl alacağız bilgi sahibi olan birileri açıklama yaparsa forumda hepimiz faydalanırız
Aldığın yere faturanla birlikte mail atacaksın. İtopyadan aldın diyelim, aldıktan 15 gün sonra faturanla birlikte [email protected] adresine mail atıyorsun oyun kodunu veriyorlar.Tam olarak nereden nasıl alacağız bilgi sahibi olan birileri açıklama yaparsa forumda hepimiz faydalanırız
Oynanmasa hediye olarak oyunu vermezlerdi hocam muhtemelenOyun çıkınca veriyor
Oynayamasa bile satabilir 1650 nin dahil olması gibi bir şey sonuçta ucuz kart
Sormanız lazım veya ekran kartı sayfasında oyun kodu dahilse yazar muhtemelenPckolik verir mi acaba ?
Oyunun reklamını daha da iyi yaptılar. En azından tr şartlarında nisbeten uyguna alabiliriz artıkAslında gpu satmak yerine kampanya yapan bir firma olsa sevebilirdim kendilerini
Düşük ayarlarda oynatır muhtemelenOynanmasa hediye olarak oyunu vermezlerdi hocam muhtemelen