Neler Yeni

Seçili AMD ekran kartlarıyla The Last Of Us Part 1 Oyun Kodu Hediye

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Tam olarak nereden nasıl alacağız bilgi sahibi olan birileri açıklama yaparsa forumda hepimiz faydalanırız
Şuanda incehesap, gaminggen tr de amd rx 6000 veya 7000 serisi alınca firma kodu veriyorlar bunu incehesapta gördüm ben de. Misal ekran kartı aldın firmanın mail adresine faturayı yollayıp kodu isteyebilirsin. Kod sms veya maile geliyor incehesabın cod mw2 kampanyası bu şekildeydi işlemciyi teslim aldıktan sonra 3 4 gün içinde sms olarak göndermişlerdi. Alacağınız yerin kampanyaya dahil olmasına dikkat edin her yerde geçerli değildi

Son düzenleme:

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,665
İsim
Fatih
Tam olarak nereden nasıl alacağız bilgi sahibi olan birileri açıklama yaparsa forumda hepimiz faydalanırız
Aldığın yere faturanla birlikte mail atacaksın. İtopyadan aldın diyelim, aldıktan 15 gün sonra faturanla birlikte [email protected] adresine mail atıyorsun oyun kodunu veriyorlar.

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Pckolik verir mi acaba ?
Sormanız lazım veya ekran kartı sayfasında oyun kodu dahilse yazar muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında gpu satmak yerine kampanya yapan bir firma olsa sevebilirdim kendilerini :D
Oyunun reklamını daha da iyi yaptılar. En azından tr şartlarında nisbeten uyguna alabiliriz artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynanmasa hediye olarak oyunu vermezlerdi hocam muhtemelen
Düşük ayarlarda oynatır muhtemelen

Son düzenleme:

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
incehesap gaming gecesindeki birçok ekran kartı ve sistemle oyun kodu dağıtılıyor.

Ekran görüntüsü 2023-03-10 192323.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom