Neler Yeni

🔥İndirim Seçili atıştırmalık ve içeceklerde 4 al, 3 öde!

Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Onur Yücel
La anladık 2 günde 86 defa konusunu açtınız tamam lays mays gibi dandirik mallarda 4 al 3 öde varmış.
Sağ olun yine de görmemiş olabilirsiniz.
Ayrıca birisi markette daha ucuz , fiyatları arttırıp kampanya yapmışlar yalandan yazmıştı. Ne derece doğru bilmiyorum tüketmiyorum böyle şeyler fiyatını bilmiyorum

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
La anladık 2 günde 86 defa konusunu açtınız tamam lays mays gibi dandirik mallarda 4 al 3 öde varmış.
Ayrıca birisi markette daha ucuz , fiyatları arttırıp kampanya yapmışlar yalandan yazmıştı. Ne derece doğru bilmiyorum tüketmiyorum böyle şeyler fiyatını bilmiyorum
millete yükselme kardeşim, kendi ağzınla diyorsun görmemiş olabilir diye gören yardım amaçlı paylaşıyor işte size yardımda yaramıyor herhalde

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,309
İsim
.
millete yükselme kardeşim, kendi ağzınla diyorsun görmemiş olabilir diye gören yardım amaçlı paylaşıyor işte size yardımda yaramıyor herhalde
En dandik en kötü cipsleri koymuşlar onun dışında güzel 1 tane bedava

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,868
İsim
.
Senin kulak memeni emerim üslubuna dikkat etmezsen. Hatta burnunu tüyle gıdıklarım

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Tekno dahisi candır.

wise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Akif
Boykot bunları fena vurmuş. Her hafta 4 al 3 öde ya da 3 al 2 öde yapıyorlar. Gariplerim. İsrail'i desteklemek bu kadar zorlayıcı olsa gerek. Katile destek, mazluma ihanettir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,153
Üyeler
167,932
Son üye
hamsi31
Top Bottom