tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,102
Amazon.com.tr: promosyon
www.amazon.com.tr
millete yükselme kardeşim, kendi ağzınla diyorsun görmemiş olabilir diye gören yardım amaçlı paylaşıyor işte size yardımda yaramıyor herhaldeLa anladık 2 günde 86 defa konusunu açtınız tamam lays mays gibi dandirik mallarda 4 al 3 öde varmış.
Sağ olun yine de görmemiş olabilirsiniz.
Ayrıca birisi markette daha ucuz , fiyatları arttırıp kampanya yapmışlar yalandan yazmıştı. Ne derece doğru bilmiyorum tüketmiyorum böyle şeyler fiyatını bilmiyorum
Yükselmedim la bi şey diyen yok sakin ol champmillete yükselme kardeşim, kendi ağzınla diyorsun görmemiş olabilir diye gören yardım amaçlı paylaşıyor işte size yardımda yaramıyor herhalde
Amazon.com.tr: promosyon
www.amazon.com.tr
La anladık 2 günde 86 defa konusunu açtınız tamam lays mays gibi dandirik mallarda 4 al 3 öde varmış.
Ayrıca birisi markette daha ucuz , fiyatları arttırıp kampanya yapmışlar yalandan yazmıştı. Ne derece doğru bilmiyorum tüketmiyorum böyle şeyler fiyatını bilmiyorum
En dandik en kötü cipsleri koymuşlar onun dışında güzel 1 tane bedavamillete yükselme kardeşim, kendi ağzınla diyorsun görmemiş olabilir diye gören yardım amaçlı paylaşıyor işte size yardımda yaramıyor herhalde
Senin kulak memeni emerim üslubuna dikkat etmezsen. Hatta burnunu tüyle gıdıklarımLa anladık 2 günde 86 defa konusunu açtınız tamam lays mays gibi dandirik mallarda 4 al 3 öde varmış.