🔥İndirim Seçili atıştırmalık ve içeceklerde 4 al, 3 öde!

La anladık 2 günde 86 defa konusunu açtınız tamam lays mays gibi dandirik mallarda 4 al 3 öde varmış.
Sağ olun yine de görmemiş olabilirsiniz.
Ayrıca birisi markette daha ucuz , fiyatları arttırıp kampanya yapmışlar yalandan yazmıştı. Ne derece doğru bilmiyorum tüketmiyorum böyle şeyler fiyatını bilmiyorum

La anladık 2 günde 86 defa konusunu açtınız tamam lays mays gibi dandirik mallarda 4 al 3 öde varmış.
Ayrıca birisi markette daha ucuz , fiyatları arttırıp kampanya yapmışlar yalandan yazmıştı. Ne derece doğru bilmiyorum tüketmiyorum böyle şeyler fiyatını bilmiyorum
millete yükselme kardeşim, kendi ağzınla diyorsun görmemiş olabilir diye gören yardım amaçlı paylaşıyor işte size yardımda yaramıyor herhalde

millete yükselme kardeşim, kendi ağzınla diyorsun görmemiş olabilir diye gören yardım amaçlı paylaşıyor işte size yardımda yaramıyor herhalde
En dandik en kötü cipsleri koymuşlar onun dışında güzel 1 tane bedava

Senin kulak memeni emerim üslubuna dikkat etmezsen. Hatta burnunu tüyle gıdıklarım

Tekno dahisi candır.

Boykot bunları fena vurmuş. Her hafta 4 al 3 öde ya da 3 al 2 öde yapıyorlar. Gariplerim. İsrail'i desteklemek bu kadar zorlayıcı olsa gerek. Katile destek, mazluma ihanettir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,781
Üyeler
186,239
Son üye
asetto ali
Geri