🔥İndirim 🔥🔥🔥Seçili Cips Çeşitlerinde 1 ALANA 1 BEDAVA 🔥🔥🔥

Vitorrs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347
Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde
1773770208997.webp

Bı de yerli milli olacak.
İsrail mallarına kampanya yapıyorlar.
Evvela senden görünüp seni sömürenlerden kurtulmalı
reizz nvidia kartlı laptop almışsın. İsrailin ar-gesine destek verdiğin için teşekkürler..
1773772897894.webp

1773772932587.webp

bu arada microsoftta israile iyi veri sağlıyor d0st
1773772956973.webp

1773772982459.webp

reizz nvidia kartlı laptop almışsın. İsrailin ar-gesine destek verdiğin için teşekkürler..
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

bu arada microsoftta israile iyi veri sağlıyor d0st
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Çok büyük yanlış yaptım. Intel almadım sırf boykot diye ama Nvidia alternatifini bulamadım. yine de aldığım için pişmanım. Keşke leptoplarda alternatifi olsa da Nvidia almasaydm.
Masaüstü toplasaydm kesinlikle AMD alırdım

Çok büyük yanlış yaptım. Intel almadım sırf boykot diye ama Nvidia alternatifini bulamadım. yine de aldığım için pişmanım. Keşke leptoplarda alternatifi olsa da Nvidia almasaydm.
Boykotuna saygı duyuyorum dostum, ama devlet bile umursamıyor. Boykot malı satıyorsa kendi açtığı market zincirinde sende bu konuyu bu kadar kafana takma bence.

Boykotuna saygı duyuyorum dostum, ama devlet bile umursamıyor. Boykot malı satıyorsa kendi açtığı market zincirinde sende bu konuyu bu kadar kafana takma bence.
Hocam en çok sözde tepki gösterenlere lafım öbür türlü boykot olayı kişisel bı karar. Devletin olduğu için tepkimi gösterdim yoksa başkasını uyarmaktan çoktan vazgeçtim

amd de aynı bok. Senin şuan google dahil her şeyden izole yaşaman lazım... Şuan internete bağlanıyorsun ya o internet TTNET veya tr deki sağlayıcılar tarafından üretilmiyor yani DAĞITICIDIRLAR . ARPANET nedir ne değildir, araştır.

amd de aynı bok. Senin şuan google dahil her şeyden izole yaşaman lazım... Şuan internete bağlanıyorsun ya o internet TTNET veya tr deki sağlayıcılar tarafından üretilmiyor yani DAĞITICIDIRLAR . ARPANET nedir ne değildir, araştır.
Hocam herşeyi boykot etmeye zaten gücümüz yetmiyor bunların hepsinin farkındayım.
Benim tepkim ufacık bir cipsi bile boykot edemeyişimizdendir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,983
Üyeler
190,492
Son üye
feyt
Geri