reizz nvidia kartlı laptop almışsın. İsrailin ar-gesine destek verdiğin için teşekkürler..Bı de yerli milli olacak.
İsrail mallarına kampanya yapıyorlar.
Evvela senden görünüp seni sömürenlerden kurtulmalı
Çok büyük yanlış yaptım. Intel almadım sırf boykot diye ama Nvidia alternatifini bulamadım. yine de aldığım için pişmanım. Keşke leptoplarda alternatifi olsa da Nvidia almasaydm.reizz nvidia kartlı laptop almışsın. İsrailin ar-gesine destek verdiğin için teşekkürler..
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bu arada microsoftta israile iyi veri sağlıyor d0st
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Boykotuna saygı duyuyorum dostum, ama devlet bile umursamıyor. Boykot malı satıyorsa kendi açtığı market zincirinde sende bu konuyu bu kadar kafana takma bence.Çok büyük yanlış yaptım. Intel almadım sırf boykot diye ama Nvidia alternatifini bulamadım. yine de aldığım için pişmanım. Keşke leptoplarda alternatifi olsa da Nvidia almasaydm.
Masaüstü toplasaydm kesinlikle AMD alırdım
Hocam en çok sözde tepki gösterenlere lafım öbür türlü boykot olayı kişisel bı karar. Devletin olduğu için tepkimi gösterdim yoksa başkasını uyarmaktan çoktan vazgeçtimBoykotuna saygı duyuyorum dostum, ama devlet bile umursamıyor. Boykot malı satıyorsa kendi açtığı market zincirinde sende bu konuyu bu kadar kafana takma bence.
amd de aynı bok. Senin şuan google dahil her şeyden izole yaşaman lazım... Şuan internete bağlanıyorsun ya o internet TTNET veya tr deki sağlayıcılar tarafından üretilmiyor yani DAĞITICIDIRLAR . ARPANET nedir ne değildir, araştır.Çok büyük yanlış yaptım. Intel almadım sırf boykot diye ama Nvidia alternatifini bulamadım. yine de aldığım için pişmanım. Keşke leptoplarda alternatifi olsa da Nvidia almasaydm.
Masaüstü toplasaydm kesinlikle AMD alırdım
Hocam herşeyi boykot etmeye zaten gücümüz yetmiyor bunların hepsinin farkındayım.amd de aynı bok. Senin şuan google dahil her şeyden izole yaşaman lazım... Şuan internete bağlanıyorsun ya o internet TTNET veya tr deki sağlayıcılar tarafından üretilmiyor yani DAĞITICIDIRLAR . ARPANET nedir ne değildir, araştır.
Önce üslup öğren sonra gel dostum.amd de aynı bok. Senin şuan google dahil her şeyden izole yaşaman lazım... Şuan internete bağlanıyorsun ya o internet TTNET veya tr deki sağlayıcılar tarafından üretilmiyor yani DAĞITICIDIRLAR . ARPANET nedir ne değildir, araştır.