🔥İndirim SEÇİLİ MMETALİC ÜRÜNLERİNDE 2. ÜRÜN 1 TL!

Teşekkürler

Markayı ilk defa duyuyorum kalıpları nasıl ,genelde kime hitap ediyor? Hani bazılarının XL si bile L gibi olur ya. Bir de örnegin defacto genel olarsk uzun boylular için ya mesela

Markayı ilk defa duyuyorum kalıpları nasıl ,genelde kime hitap ediyor? Hani bazılarının XL si bile L gibi olur ya. Bir de örnegin defacto genel olarsk uzun boylular için ya mesela
Amazon üzerinde görmüştüm bende bugün. 5 çeşit tişört 600 küsür TL idi, şimdi 1k olmuş.
Yorumlarda ilk yıkamada çok fazla çektiği ve küçüldüğüne dair bir tane şikayet var zaten fazla da yorum yok.

Amazon üzerinde görmüştüm bende bugün. 5 çeşit tişört 600 küsür TL idi, şimdi 1k olmuş.
Yorumlarda ilk yıkamada çok fazla çektiği ve küçüldüğüne dair bir tane şikayet var zaten fazla da yorum yok.
Gerek yok o zaman bende bir şey sandım

%100 pamuk diyor. çekmesi normal değil mi?
Her pamuk ürün çekiyor muymuş hocam bunu bildiğim için sormuyorum tişörtlerimde hep dikkat ederim genelde yüksek oranda veya 100 pamuk almaya ben pek çekme görmedim her üründe olmayabilir siz zayıf biriyseniz çok soeuj etmezsiniz belki ama ben kilogramdan neyse de omuzlar daralırsa olmaz

Geri