Charles Darwin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,153
- İsim
- Alpaslan Çevikel
Eğer oldu da kazandı o zaman üniversite okumanın bir faydası olmayacak artık çünkü ülke Taliban'a dönecek diplomaların da Avrupa'da veya Amerika'da geçerliği olacağını düşünmüyorum ancak Avrupa'ya falan siyasi göç bahanesi uydurup gitmek gerekir ama tercihim o yönde olmazGündem orta da zaten neyin ne olduğu belli değil ama benim gibi hisseden bazıları da varsa biraz sohbet etmek amaçlı bunu yazıyorum. Önümüzdeki seçime sayılı günler kaldı nerdeyse ve ben şuan... gerçekten korkuyorum. Şuan bizi yöneten bu devletin yanındaki diğer partilerden de korkuyorum. Özellikle HÜDAPAR. ( Allah göstermesin inşallah ) Bu seçimi de mevcut parti kazanırsa, bu yazım yüzünden bile başıma bişeyler gelebilir belki. Öyle ki üniversite sınavına bile doğru düzgün çalışamıyorum çünkü hep gündemi takip etmek istiyorum, hep içerde biyerde CHP nin seçimi kazanmak için büyük bir hamle yaptığını görmek istiyorum yada anketler de AKP nin, direk ilk turdan elenebiliceğini görmek istiyorum. Güncel bi şekilde suriyelilere de oy verme hakkı verildi zaten. Siz, bu seçimin sonucunun ne olucağını düşünüyorsunuz ? Sizce ben fazla mı kafaya takıyorum yoksa hissettiklerim de haklı mıyım ?