Neler Yeni

Seçim Sonucu Analizi: Aziz Nesin'in Oğlu Haklıymış!

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Tek bir madde;
  • Bu ülkede Erdoğan düşmanlığı yaparak seçim kazanamazsınız.
17 parti bir araya geldiniz, aldığınız oy oranına bak. Adamı sallayamadınız bile. Büyük rezillik. Muhaliflerin nasıl hâlâ çıkıp konuşabildiğine şaşıyorum. Ben olsam utancımdan eve kapanır, telefonlarımı kapatırdım. Dışarı çıkarken, utancımdan kafama kese kâğıdı geçirirdim.

Acıyorum arkadaşlar size. Hiçbir şey istediğiniz gibi olmuyor. İstediğiniz kişiyi aday yapamadınız. İstemediğiniz tek kişinin aday olmasını engelleyemediniz. İstemediğiniz kişi aday olduğu hâlde, her türlü desteği verdiniz ama yine de kazanamadınız. Bu ne bahtsızlıktır...

Aziz Nesin'in oğlu haklıymış:
WhatsApp Görsel 2023-05-16 saat 04.01.29.jpg

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
sabri reis
chp yüzünden hep o yapt zulum

KAANT10X

80+ Bronze
Biz bir milletiz ve bizler kardeşiz ama bazı insanlar bunun hiç bilincinde değiller. Israrla akp ye oy atan insanlara hakarette bulunup hırsız diyorlar. 65 yaş ölsün diye yorumlar yazıyorlar. Akp ye oy atanlara beyinsiz diyorlar bu insanlar kültürleri için vatanlarını için oy atmaktan başka ne yaptılar onlar sadece ceplerini değil vatanını düşünen insanlar oldular. Ne bu kin kimse sizin düşmanınız değil herkes hırsız ama bir tek sizin gibi düşünenler hırsız değil.
Artık ben sizin Atatürkün gençliği olduğunuzu dusunmuyorum. Demokrasi kazandı ve yine kazanacak.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,879
İsim
Mert Can Ergün

arturo

80+ Silver
Tek bir madde;
  • Bu ülkede Erdoğan düşmanlığı yaparak seçim kazanamazsınız.
17 parti bir araya geldiniz, aldığınız oy oranına bak. Adamı sallayamadınız bile. Büyük rezillik. Muhaliflerin nasıl hâlâ çıkıp konuşabildiğine şaşıyorum. Ben olsam utancımdan eve kapanır, telefonlarımı kapatırdım. Dışarı çıkarken, utancımdan kafama kese kâğıdı geçirirdim.

Acıyorum arkadaşlar size. Hiçbir şey istediğiniz gibi olmuyor. İstediğiniz kişiyi aday yapamadınız. İstemediğiniz tek kişinin aday olmasını engelleyemediniz. İstemediğiniz kişi aday olduğu hâlde, her türlü desteği verdiniz ama yine de kazanamadınız. Bu ne bahtsızlıktır...

Aziz Nesin'in oğlu haklıymış:
Alıntıyı görüntüle
Millet ittifakı seçmeni sandığa gitmesin diye söylenmiş bir söz kazanmakta var kaybetmekte.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Birde yasak olduğu halde başörtüsü ile gelmek haddi değil.
Yasak olması asıl sorun zaten. Bir de, CHP bu millete ne yaptı diye soruyorsun :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millet ittifakı seçmeni sandığa gitmesin diye söylenmiş bir söz kazanmakta var kaybetmekte.
Sandığa gitseniz de değişen bir şey olmayacak kanka. Zafer Erdoğan'ın oldu.

arturo

80+ Silver
Yasak olması asıl sorun zaten. Bir de, CHP bu millete ne yaptı diye soruyorsun :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sandığa gitseniz de değişen bir şey olmayacak kanka. Zafer Erdoğan'ın oldu.
Sen kahin misin olacakları biliyorsun Karadağda iktidarla muhalefet arasında yüzde 7 fark vardı muhalefet kazandı.

Top Bottom