- Bütçe
- 50000
Merhaba benim 50 k bütcem var ama scooter mı pc mi alayım bilemedim yardımcı olurnusunuz ha birde pc ise parça önerir misiniz? hem ekipman mouse dışında tüm parçaları scooter ise bir scooter modeli önerir misiniz?
Hocam bu nasıl soru?scooter ile pc arasında biz nasıl karar verelim ki sizin ihtiyacınıza göre değişir.Merhaba benim 50 k bütcem var ama scooter mı pc mi alayım bilemedim yardımcı olurnusunuz ha birde pc ise parça önerir misiniz? hem ekipman mouse dışında tüm parçaları scooter ise bir scooter modeli önerir misiniz?
İkisinide almaya ne dersiniz ?Merhaba benim 50 k bütcem var ama scooter mı pc mi alayım bilemedim yardımcı olurnusunuz ha birde pc ise parça önerir misiniz? hem ekipman mouse dışında tüm parçaları scooter ise bir scooter modeli önerir misiniz?
Hocam olur ama hangi parçalar ve hangi modeli alıcam birde benim kilom fazla taşımaz iseİkisinide almaya ne dersiniz ?
Hocam olur ama hangi parçalar ve hangi modeli alıcam birde benim kilom fazla taşımaz ise
Ne anlamadım hocambana kalırsa düdüklü tencere ++ xioami elektirikli süpürge iki şey almış olursun kalan parada cebinde durur.