Neler Yeni

Seçimde CHP Bölünüyor Mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Yuzarsef
ama hocam akpyi övüp akp li değilim dersen bir yerlerimle gülerim buna ne diyim
ben de akp li değilim ama akp yi övüyorum adamlar çok kıyak propoganda yapıyorlar başarısız bile olsalar başardıklarına inandırıyorlar kitleleri. Şimdi bunu övmeyim mi?

CupOk

80+ Bronze
ben de akp li değilim ama akp yi övüyorum adamlar çok kıyak propoganda yapıyorlar başarısız bile olsalar başardıklarına inandırıyorlar kitleleri. Şimdi bunu övmeyim mi?
medya adamların elinde. Tüm kanallar akp ne derse onu yayınlar. Adam ne isterse gündem o olur. Bugün a dediğini yarın b der ama medyaya öyle bir verir ki a haber izlemekten beyni sulanmışlar adam haklı abi ya der

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
medya pohpohlaması yoksa dış siyasette s*çıp sıvamaktan başka yaptığı bişey yok
Evet doğru :D ama bizim halkımızın yarısı balıktır. ( yarısı diyim de sonra tamam yarısı balık değildir diyebiliyim :D ) BKNZ : bu meclisin yarısı sahtekardır fıkrası :D bizimkinler çabuk unutur çabuk galeyana gelir beyniyle düşünmez tabi en azından yarısı ahaha :D

CupOk

80+ Bronze
medya adamların elinde. Tüm kanallar akp ne derse onu yayınlar. Adam ne isterse gündem o olur. Bugün a dediğini yarın b der ama medyaya öyle bir verir ki a haber izlemekten beyni sulanmışlar adam haklı abi ya der
baksana 2 sayfa önce tartıştığım adamlar meclise apoyu davet edenin, hdp ile aponun görüşmesine yol yapanın akp mhp olduğunu bilmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Yuzarsef
Ama bak sende kabul ediyorsun bu onların başarısıdır. Kısaca adamların başarılı olduğu alanlar var hiç bir topluluğu komplesi ile kötüleyemezsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Yuzarsef
Evet doğru :D ama bizim halkımızın yarısı balıktır. ( yarısı diyim de sonra tamam yarısı balık değildir diyebiliyim :D ) BKNZ : bu meclisin yarısı sahtekardır fıkrası :D bizimkinler çabuk unutur çabuk galeyana gelir beyniyle düşünmez tabi en azından yarısı ahaha :D
halkımızın yarısı nami'nin çocuğu oluyor bu dediğin halde aman kral jarvan duymasın sonra sonsuz uçuruma hoş geliriz falan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle başarıya. Resmen diktatörlük bu övülecek değil sövülecek bir durum bu
övülecek durum tabii sen bu kadar sığıp sıvazlıyorken hala kazanmanı sağlayan bi muhalefet varsa ben överim arkadaş bu kumarda paramı kaybedip ailemi batırmama rağmen komşularımın bana malını verip onları da batırmamı istemesi gibi psikoteknik olarak acayip bi durum. Kim ne derse desin bu harbiden başarı ve övülecek bi durum dünyanın başka hiç bi yerinde böyle bir şey göremezsin en berbat olan noxus'da bile Demacia gibi değil durum.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
halkımızın yarısı nami'nin çocuğu oluyor bu dediğin halde aman kral jarvan duymasın sonra sonsuz uçuruma hoş geliriz falan.

övülecek durum tabii sen bu kadar sığıp sıvazlıyorken hala kazanmanı sağlayan bi muhalefet varsa ben överim arkadaş bu kumarda paramı kaybedip ailemi batırmama rağmen komşularımın bana malını verip onları da batırmamı istemesi gibi psikoteknik olarak acayip bi durum. Kim ne derse desin bu harbiden başarı ve övülecek bi durum dünyanın başka hiç bi yerinde böyle bir şey göremezsin en berbat olan noxus'da bile Demacia gibi değil durum.
Katılıyorum övülecek durum. Kova koysan kazanacaktı :D

CupOk

80+ Bronze

Neyse hocam bu kadar siyaset konuşmak bana yetti çok sıkıldım. Sirkte yaşıyoruz ülkecek ne kadar konuşsak boş

Kardolar merhaba Demacia da aldığım duyumlara göre Caitlyn Heimerdenger Partisi(CHP) 2 tane aday gösterip Annie K'Sante Piltover Partisi (AKP) tek aday gösterecek bilgisi yer alıyor. Demacia da ki hücrede olan sylas ın ise seçimden önce çıkarılıp Zonya Partisi (ZP) ile tek başına aday olup rey alacağı ve oyları bölüneceği düşünülüyor. Erken seçime gidecek olan Demacia için ne düşünüyorsunuz AKP tekrar iktidar mı olacak zaun bu konu hakkında tartışma güdülmemesi için uğraşıp Demacia ile dostluk bağları kurmaya çalışıyor. Şu an kredi çekip ağır şekilde sarı renkli eşya (spatula) alıp fiyatların patlamasını bekliyorlar bu durum çok şaşırtıcı. 1RP=35DL (riot parası(RP)+Demacia Lirası(DL) nin değerinin 1RP=60DL olacak diye düşünmek sizce doğru mu? Ayriyeten 1-2 ay içinde kıl yumağı Trundle'ın trol ordusunu dağıtıp Annie yi kahraman olarak ilan edilmesine sebebiyet verdirip annie k'sante piltover partisini (akp) yi tekrar iktidara taşıyacağı duyumları bulunmaktadır. Ek olarak da yayımlanacak yeni Demacia anayasası ilk seçimde en yüksek oy alanı lider kabul edebilir şeklinde ayar yapılabilir mi?
Fonksiyonlar gibi bune olm

Top Bottom