dolar düşse de ürünler serbest piyasada olduğu için düşmez hatta artar şu an dolar 20 değilken bile adamlar 22 den hesap ediyorlarDolar yükselir diyen de çok düşer diyen de sizce ne olur pc almak için beklenir mi seçimden sonrasını
ABD DOLARI | 19.5134 | 19.5486 |
USD - Amerikan Doları | 19,56670 | 21,07270 |
USD - Amerikan Doları | 19,5520 | 21,2120 |
USD - Amerikan Doları | 19,8008 | 21,5606 |
Cahil geldim cahil giderim diyorsun yani . Seçim senin keşke sadece seçimlerin kendini etkileseDostun değilim bir mesaj sonrasına da yazdım, cimbizlama. Oyum tabii ki Tayyibe, sen tek taraflı okumaya devam et.
NOT: Dolar yükselir veya düşer demiyelim dolar yerinde duruyor TL değer kaybediyor diyelim :/dolar düşse de ürünler serbest piyasada olduğu için düşmez hatta artar şu an dolar 20 değilken bile adamlar 22 den hesap ediyorlar
Biz olmasak sizi 6 ya bölerler. Yat kalk.dua et. Yandaş seni.hadi yallah,.yanmaya devam et, okuma cahili seniCahil geldim cahil giderim diyorsun yani . Seçim senin keşke sadece seçimlerin kendini etkilese
Arkadaşın sorduğu soruyla alakasını göremedim, sizin Tayyibe oy verip vermeyeceğinizi sormamış arakdaş.Oyum tabii ki Tayyibe, sen tek taraflı okumaya devam et.
Yansın diye dedim, acısını biliyorumArkadaşın sorduğu soruyla alakasını göremedim, sizin Tayyibe oy verip vermeyeceğinizi sormamış arakdaş.
kendin gibi düşünme hatta düşünme işte o zaman ne yapmaya çalıştıklarını anlayabiliyorsunArkadaşın sorduğu soruyla alakasını göremedim, sizin Tayyibe oy verip vermeyeceğinizi sormamış arakdaş.
Hocam anlamadığım şey konu nasıl ülke yönetimine geldi, bugün kim gelirse gelsin paylaştığım veriler karşısında doları düşürmeyi bırakın sabit tutamaz. Neyin siyasi tartışmasını yaptıklarını anlayamıyorum.kendin gibi düşünme hatta düşünme işte o zaman ne yapmaya çalıştıklarını anlayabiliyorsun
doların düştüğü dönemler oldu ama uzun vadede her zaman yükseldi günümüze kadarDoların düşmesi tarihte görülmemiş bişey. Aynı kalır veya yükselir. Bu her zaman böyle gidecektir. O yüzden alacağınızı alın.
elbette ki bu beceriksizlik buz dağının görünen tarafı maalesef bizi çok daha vahim bir son bekliyor kısa vadede ben olumlu sonuç bekliyorum orta vadede ise hüsran bir son ancak uzun vadede umarım her şey bizim için çok daha güzel olacak umarım o zamana kadar bu tarz insanların beyin evrimleri gerçekleşir düşünme kapasiteleri oluşurHocam anlamadığım şey konu nasıl ülke yönetimine geldi, bugün kim gelirse gelsin paylaştığım veriler karşısında doları düşürmeyi bırakın sabit tutamaz. Neyin siyasi tartışmasını yaptıklarını anlayamıyorum.
Banklar şu an bize gerekli ışığı çok güzel tutuyor, dediğim gibi en iyi seneryo ile bile 30-40% arası zam gelecek.