Neler Yeni

Çözüldü✓ seçtiğim parçalar uyumlu mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ryzen 9 eren x 3d
İlgilendiği Kategoriler
pc kafalı

Aykut D.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ryzen 9 eren x 3d
İlgilendiği Kategoriler
pc kafalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tek pc sorun yaratabilir 2 pc ve elgato kart kullanmalısın
2 PC derken ne demek istedin 2 monitörmü yoksa 2 tane bilgisayarmı 2 bilgisayarsa laptopum var ama masama sığmama gibi bi sorun var 2 monitörüde kaldırmas masa odam biraz küçük

Aykut D.

80+ Gold
2 PC derken ne demek istedin 2 monitörmü yoksa 2 tane bilgisayarmı 2 bilgisayarsa laptopum var ama masama sığmama gibi bi sorun var 2 monitörüde kaldırmas masa odam biraz küçük
3 monitör lazm + geniş oda + 2. Pc yayın pc olcak tek pc yayında sorun yaratabiliyor monitorun biri chat için lazm

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ryzen 9 eren x 3d
İlgilendiği Kategoriler
pc kafalı
3 monitör lazm + geniş oda + 2. Pc yayın pc olcak tek pc yayında sorun yaratabiliyor monitorun biri chat için lazm
teşekkürler arkayı editlerim chatide laptoptan kontrol edierm senin denin içinen az 1 milyon tl lazım ve evde başka oda yok bide 3 monitör fazla abartı olur bana 1 monitör bide 1 laptop yeter o zaman

Aykut D.

80+ Gold
teşekkürler arkayı editlerim chatide laptoptan kontrol edierm senin denin içinen az 1 milyon TL lazım ve evde başka oda yok bide 3 monitör fazla abartı olur bana 1 monitör bide 1 laptop yeter o zaman
bence elraen oda vlog izle demek istedğimi dah iyi anlarsın iyi internet altyapın yoksada sıkıntı

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Ömer
Hocam eğerki bütçe sıkıntın yoksa buradan destek almak biraz saçma olur çünkü alacağın sistem az buçuk bir şey değil baya bilgili birinden yardım alman lazım abdullah abi gibi birinden

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ryzen 9 eren x 3d
İlgilendiği Kategoriler
pc kafalı
Hocam eğerki bütçe sıkıntın yoksa buradan destek almak biraz saçma olur çünkü alacağın sistem az buçuk bir şey değil baya bilgili birinden yardım alman lazım abdullah abi gibi birinden
yok ben cevabıı aldım bi arkadaşım yıllar sonra discorda gei döndü pc konusunda uzman na sorum uyumlu dedi

Top Bottom