YasinDereci
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
- Konu Sahibi Konu Sahibi
AçıkVBS mi kapali hocam sizde?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sistem bilgisini açıp tekrar ss atar mısın
AçıkVBS mi kapali hocam sizde?
sistem bilgisini açıp tekrar ss atar mısın
Securebootun hala kapalı görünüyor o yüzden faceit izin vermez securebootu uefi yapınca açılması lazım ki secure boot aktif olsunAçık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açınca hata veriyorSecurebootun hala kapalı görünüyor o yüzden faceit izin vermez securebootu uefi yapınca açılması lazım ki secure boot aktif olsun
Windowsun yüzünden sanırımAçınca hata veriyor
biosta veriyor ama hatayi ya daha girmeden sanmiyorum da bios guncellesin bir guncelleme varsa secure boot acilmiyorsa bunu yeni surumle cozmuslerdir varsa.Windowsun yüzünden sanırım
Bios sürümü güncel gözükmüyor ondan olabilirmi güncelledim diye hatırlıyorum ama tarih 2022 diyorbiosta veriyor ama hatayi ya daha girmeden sanmiyorum da bios guncellesin bir guncelleme varsa secure boot acilmiyorsa bunu yeni surumle cozmuslerdir varsa.
Hocam sağol video daki gibi değildi bende ama keyleri sildim oto tekrar yuklettim şimdi hata almadımValorant için de secure boot lazımdı ve bu videoda anlatıldığı şekilde çözmüştüm, bir deneyin isterseniz.
Ne demek iyi günlerHocam sağol video daki gibi değildi bende ama keyleri sildim oto tekrar yuklettim şimdi hata almadım