Secure boot sorunu yasiyorum

liebert

80+
Reaksiyon skoru
0
sistemim
rx580 8gb sapphire
r3 3100
a320m asrock
biosa girip csm i kapatdigimda ve f10 yaptigimda tekrardan biosa giremiyorum. ya win11 aciliyor ama biraz gec yada f2 spamladigimda siyah ekran geliyor. cozumunu bilen varsa lutfen yardim etsin. biraz arasdirdim bios guncelle diyenler fln var. bios guncellemesi beta surum sizce yuklenirmi ? cunki en yeni surum 2022 sonra 2025 de var ama beta

a320 asrocklara beta sürüm bios yükleme, yeni nesil desteği geliyor eski nesilde sorun yaşanıyor. a320hdv r4.0 ile 2600 işlemci ile sorun yaşadım 5600 takıp sürüm düşürdüm baya uğraştırmıştı beni. anakart tetik almıyor şuan zaten kenara kaldırdım onu.

secure boot açmak için rehber video atıyorum

a320 asrocklara beta sürüm bios yükleme, yeni nesil desteği geliyor eski nesilde sorun yaşanıyor. a320hdv r4.0 ile 2600 işlemci ile sorun yaşadım 5600 takıp sürüm düşürdüm baya uğraştırmıştı beni. anakart tetik almıyor şuan zaten kenara kaldırdım onu.

tesekkur ederim kanka beta surumde denicektim. vazgectim. baska yolu varmi ? bende csm kapatip yeniden girinci girmiyor biosa

tesekkur ederim kanka beta surumde denicektim. vazgectim. baska yolu varmi ? bende csm kapatip yeniden girinci girmiyor biosa
fast boot falan açıktır onu kapat. Windowstan kısayol oluştur.

Kısayola bunu yaz yönetici olarak çalıştır biosa gideceksin;

Kod:
shutdown /r /fw
görsel anlatım;

hocam peki eski surum bios yuklesem duzelirmi ? bende 7.40 surumu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fast boot falan açıktır onu kapat. Windowstan kısayol oluştur.

Kısayola bunu yaz yönetici olarak çalıştır biosa gideceksin;

Kod:
shutdown /r /fw
görsel anlatım;
fastboot kapali shift basip restart atip girmeye calisiyorum siyah ekran geliyor sonra yine windows aciyor

fastboot kapali shift basip restart atip girmeye calisiyorum siyah ekran geliyor sonra yine windows aciyor
kısayol yapıp gir

anakartının tam modelini yaz sana hangi biosun iyi olduğunu söyleyeyim

kısayol yapıp gir

A320M hdv r4.0

kısayol yapıp gir

kisayolla girince de olmuyor. csm kapatdigimda biosa girmiyor

Geri