Çözüldü✓ Secure Boot ve TPM 2.0 Yardım

JavierX

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhabalar aktif olarak warzone oynuyordum güncellemeden sonra bilgisayarımda secure boot aktif olmadığı için giremediğim gözüktü ne kadar araştırsamda çözemedim ve maalesef oyunu silmek zorunda kaldım ve bu diğer oyunlarda da geçerli battlefield 6 redsec secureboot acınca ya benı direkt bios menusune ya da ekrana görüntü gelmiyor

sıfırdan format atacaksın isoyu hazırlarken rufusta GPT seçeceksin MBR değil
(Başka çözümü varmı bilgim yok varsa yazarlar ztn)
Format ile de olur ama windows üzerinden bazen uyumluluk sağlanıra veri kaybı olmadan dönüştürme yapılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Format ile de olur ama windows üzerinden bazen uyumluluk sağlanıra veri kaybı olmadan dönüştürme yapılıyor

iyiymiş öğrendiğim iyi oldu ama zor yol gibi sanki aktarılacak veya gerekli veri yoksa uğraşmadan format iyi olur

1765261400022.webp

başka bir bilgisayarda disk okuyucu ile convert gpt komutu ile çeviremez mi?

mbr2gpt /convert /allowFullOS bunu yaz işlem tamamlanınca biosa atacak atmazsa sen gir oradan uefi enabled veya boot mode uefi artık ne varsa onu aç sonra tpm aç ve varsa tpm keylerini defaults yap

başka bir bilgisayarda disk okuyucu ile convert gpt komutu ile çeviremez mi?
bilmiyorum

En İyi Cevap
1765261837644.webp
Ne Kadar teşekkür etsem az talha çok teşekkür ederim bilgisayarcıya söylediğimde benden 1500tl istemişti beni kurtardığın için ne kadar teşekkür etsem az..

Alıntıyı görüntüleNe Kadar teşekkür etsem az talha çok teşekkür ederim bilgisayarcıya söylediğimde benden 1500tl istemişti beni kurtardığın için ne kadar teşekkür etsem az..
Rica ederim çözüldü olarak işaretlersin
bu bilgisayarcılar ne yalancı dolandırıcı oldu böyle yeni anakart takacak herhalde

iyiymiş öğrendiğim iyi oldu ama zor yol gibi sanki aktarılacak veya gerekli veri yoksa uğraşmadan format iyi olur
Yok hocam 5dklık iş

Geri